The Body Shop - Tělové máslo, kávová maska a rtěnka

The Body Shop má dodavatele z celého světa, díky čemuž získává ty nejlepší suroviny z celé planety a podporuje místní komunity. Netestuje na zvířatech a je součástí Natura & Co. Pochází z anglického Brightonu a byla založena v roce 1976 Anitou Roddick.

Do teď jsem neměla se značkou žádnou zkušenost, i když samozřejmě povědomí o ní mám a dost mě lákala, proto jsem moc ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet rovnou tři kousky a doufám, že se mi zas časem dostane opět něco do rukou.


Tělové máslo
Tělová másla jsou asi největší klasika této značky. Nestojí ovšem málo a za máslíčko dáte kolem čtyř stovek. Často ale na ně bývají různé akce, tak případně doporučuji si počkat a kupovat právě v různých akcích jako 2+1 atd.

Já měla verzi Satsuma, což je sladká, ale zároveň nakyslá vůně mandarinky. Opravdu nádherná vůně, mňam. Máslo slibuje 24 hodinovou hydrataci, jemnější a vyživenější pokožku a rychlé vstřebávání. Obsahuje kakaové máslo z Ghany.

Máslo je krásně hutné, ale zároveň na pokožce nepůsobí těžce, chviličku ovšem trvá, než se vsákne, takže pokud nemáte rády mastný pocit, tak opatrně, já sama vnímám to, že jsem se namazala, ta pokožka je zkrátka kluzčí. Hydratace ale moc dobrá a na dlouhou dobu provoní.

Energizující kávová maska
Co jsem si naprosto zamilovala a považuji za jeden z top objevů letošního roku, tak je kávová maska. To je naprostá slast pro kávomily jako jsem já. Maska je určená pro unavenou pleť, která působí mdle, drsně, matně. Má snižovat známky únavy, vyčistit a rozzářit.

Obsahuje bambucké a kakaové máslo, organický třtinový cukr a božsky voní po kávě. Já tu vůni miluji, autentická vůně kávy, kterou navíc cítíte po celou dobu, co máte masku na pleti.

Maska se používá až dvakrát týdně a nechává se působit 5-10 minut, poté se oplachuje vodou krouživými pohyby. V masce jsou zrníčka, takže během smejvání působí jako peeling, bože..To je prostě paráda.

Zrníčka jsou tak akorát drsná, aby byla cítit, ale určitě nepoškrábou. Po použití je pleť heboučká, jemná, čistá a rozhodně i hezčí na pohled. Tohle je fakt pecka.

Rtěnka Colour Crush
The Body Shop nabízí dokonce i dekorativní kosmetiku. Tahle krémová rtěnka obsahuje marula olej, díky čemuž slibuje dokonalou hydrataci.

Vlastním odstín 310 Canberra Tulip, která na webu vypadá dost tmavě, ale v reálu je to klasická červená s kapkou malinové. Rtěnka má až takovou gelovější texturu, což já zbožňuji, protože tahle textura bývá na rtech příjemná, nevysušující a nezvýrazňující suchá místa.

Tohle všechno platí, problém ovšem je, že se rtěnka hodně rozpíjí, což je u výrazného odstínu docela průser. Věřím, že jemnější odstín bude fajn, ale červený není bohužel na běžné nošení ideální.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Jakou máte zkušenost s The Body Shop?
Zkoušely jste másla?

14 komentářů:

  1. Ahoj s Body Shop zkušenost nemám, přijde mi právě jako trochu značka nad můj rozpočet, ale líbí se mi,že právě dělají spoustu ovocných vůní a jejich obaly <3

    OdpovědětVymazat
  2. Po tom tělovém máslu bych sáhla hned, určitě skvěle hydratuje. :)) Odstín rtěnky je také krásný. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Se značkou osobní zkušenost nemám, ale jak tělové máslo, tak kávová maska by mě opravdu lákaly, už kvůli těm vůním:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Neznám. Lákalo by mne kvůli vůni tělové máslo, ale zas nemám ráda pocit mastnoty, tak nevím...

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péťo, tak s tou maskou jsi mne nedchla, musím se po ni podívat, až budu na Smíchově. ☺♥ Krásný článek a Tobě přeji prima den.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě jsme nic od této značky neměla, ale dost mě zaujalo tělové máslo. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Dost mě zaujaly máslo a maska. Rtěnka úplně není můj odstín, snesla bych nějakou jemnější růžovou. Značku sice znám, ale ještě jsem od ní nic neměla :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...