Amika - Ošetřující šampon pro sílu vlasů Triple Rx Shampoo

Krásný den!
Tenhle týden nás prý čekají tropy, že by konečně léto? Na léto a teplo se těším, ovšem kolem třicítky je v centru peklo a raději bych, kdyby to vycházelo na víkend a pak opravdu na léto. Ale zas lepší, než neustálá zima.

Minulý týden jsem po asi osmi měsících byla u kadeřnice, takže mám zas krásné vlásky, hlavně teda obnovenou barvu a kilometrobé odrosty pryč. A dnes bude právě vlasová recenze.


Tohle cestovní balení šamponu značky Amika jsem jednou vyhrála a je to vůbec moje první zkušenost se značkou, takže jsem byla poměrně i zvědavá, jaký šampon bude. Má 100ml a vydržel mi teda fakt dlouho.

Šampon je určen pro suché a poškozené vlasy, které má posilovat, obnovovat jejich pružnost a vitalitu. Obsahuje esenciální omega kyseliny 3, 6, 9 a 7, které vlasy chrání, rekonstrukční keratin a pšeničný protein pro obnovu a můžete ve složení najt i spoustu olejů. Naopak je bez parabenů a umělých barviv.

Šampon má gelovou, poměrně řídkou texturu, takovou až mýdlovou, která skvěle pění, z vlasů nestejká a nádherně voní. Co se ale týče účinků, tak jsem docela na rozpacích.

Po použití byly vlasy hezky vzdušné, objemné, jenže...Někdy jsem je do tří dnů měla splihlé, mastné. Jindy zas vydržely bez mytí klidně týden. Co umytí to úplně jiný výsledek.

Znáte značku Amika?
Zkoušely jste něco?

8 komentářů:

  1. Neznám. Ale připomněla jsi mi, že se musím objednat ke kadeřnici - sice jsem byla na konci dubna, už mám ty odrosty zas

    OdpovědětVymazat
  2. Hlavně, že dobře pění - to mám u šamponů nejraději! :D Ještě vůně je důležitá, ale tento určitě také voní skvěle. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Značku neznám a je zvláštní ten efekt, že vždycky byly vlasy jiné.

    OdpovědětVymazat
  4. Značku neznám, ale překvapuje mě, že po každém umytí to s vlasy bylo jiné, to mi šampony obyčejně nedělají.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...