Nákupy a novinky za květen 2021

Krásný den!
Máme tu červen a tak Vás vítám u novinek za předchozí měsíc. Není jich podle mě zase až tolik, taková skromnější hromádka stejně jako v dubnu, takže si říkám, jen tak dál, nebo ještě lépe :D

Ovšem utrácela jsem, za kosmetiku ani ne tolik, níže uvidíme nové kousky šatníku a konečně jsem se odhodlala ke koupi foťáku, ten tedy ještě nemám, protože byl na objednávku, ale už se nemůžu dočkat, až miláček dorazí.

Kosmetika
Tradičně tu mám pár PR balíčků, nějaké dárečky a pokoupila jsem pár nezbytností, co bylo třeba doplnit. Reálně většina dobře spotřebovatelná, takže super.


Od holek z arome.cz přišel zas nadupaný balíček, který obsahoval novu řadu Hydra Skin Effect od Nivea, ta mě bohužel moc nezaujala, málo hydratační či nedělá vůbec nic. Labello je příjemný lesk na olejové bázi, dále tu je Bi-Oil s přírodním složením a sprchový gel po opalování značky Rituals.

Yves Rocher má novinky, nový není pouze kabátek, ale i složení produktů, stejná zůstává zřejmě jen heřmánková řada a chrpa. Obaly za mě moc pěkné a těším se na testování. Čistá pleť je základ a z řad si vybere každý typ pleti.

Garnier masku a sůl do koupele jsem dostala od Veru, kondicionér ve spreji Gliss Kur je jako příloha v aktuálním Glancu. Pokud máte blízko drogerii Pemi, tak jsem tam narazila na výhodné balení 1+1 těchto intimních sprcháčů Ziaja, vychází tam na 79Kč, což je pecka.

Oblečení Sinsay
Neodolala jsem slevám na Sinsay, kde mě zaujaly hned dvoje šaty a jakmile mě zaujmou šaty, většinou objednávám, protože se to málokdy stává. Musím říct, že jsem úplně nadšená a konečně mám takové obyčejnější, které unosím i do práce a můžu s nimi s dětmi na písek :D

Tyto starorůžové jsou nádherné, přesně moje barvička. Sice jsou muchlavější, ale nevadí. Velikost S sedí dokonale.

Tyto jsou hodně vzdušné, schovám pod ně dvojčata :D Ovšem opatrně, přes prsa jsou menší a lem, co má být v podstatě pod prsy, mám přes. Opět velikost S, ve větších bych ale přes břicho plavala. Jsou ale super, lehoučké, volné, na léto dokonalé.

Také jsem na Sinsay brala různé basic kousky jako obyč trička a tílka, která jsem potřebovala už nutně obnovit. Tady jsou velikosti hodně na pováženou. Brala jsem především M s tím, že mám ráda volnější, nesnáším upnuté vršky, avšak rozdíl mezi S a M je minimální a vyloženě volné mi není nic. Ale účel plní, nosím buď k sukním, nebo pod svetry, takže v pohodě. Vycházel kus třeba jen kolem 60Kč


Neodolala jsem ani menším kabelkám přes rameno, které jsem si v poslední době oblíbila. Sice do nich knížku třeba nenarvu, ale jen na vyběhnutí pro děti do školy, nebo na procházku jsou ideální a nosím je na tyhle příležitosti pořád, tak to chtělo nějaké další. Ta šedá je opravdu maličká, druhá je ovšem větší a už se tam toho vejde více.

Co Vám udělalo radost v květnu?
Kde kupujete šaty?

15 komentářů:

  1. Krásné novinky, nejvíc se mi líbí balíček z arome (zrovna tu novinkovou řadu Nivea jsem měla v plánu si koupit), od Yves Rocher a pak ty malé kabelky:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty kabelky jsou moc krásné. Líbí se mi i šaty. Zaujala mě Nivea a docela mě překvapilo, že nic nedělá.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné přírůstky. Připomněla jsi mi, že se na YR chci kouknout.

    OdpovědětVymazat
  4. Super novinky! Šaty jsem již chválila na IG a dále mě hodně zaujaly produkty od YR.

    OdpovědětVymazat
  5. Jak mě Yves Rocher chybí v Anglii. Tady lze leda tak objednat ze zahraničních eshopů ale poštovné vyjde hodně draho, že se to nevyplatí. Moc pěkné kousky i co se oblečení týče.
    Já si šaty kupuji na Aliexpressu, Shein a nebo vždycky najdu v obchodech ve slevách nějaké pěkné.

    OdpovědětVymazat
  6. Kosmetiky je na tebe tak akorát, to ti stačí :D
    Zaujaly mě hodně novinky od YR, škoda že s nimi taky nemám spolupráci, protože jinak se k té značce snad nikdy nedostanu! :D :D
    Já teď v Sinsay taky nakupovala, protože jsem našla doma ještě starou dárkovou kartu, tak jsem ji konečně využila. Moc se mi líbí ty šaty a kabelky. Basic trička a tílka mám nejraději z C&A

    OdpovědětVymazat
  7. Pořídila sis spoustu skvělých produktů, našla bych mezi nimi své oblíbence. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...