Purity Vision - Bio květinové vody

Značka Purity Vision mi je hodně sympatická. Je česká, přírodní, netestuje na zvířatech, co více si přát. Já jsem již něco málo vyzkoušela a rozhodně plánuji vyzkoušet i další kousky z porfolia. Lákají mě másla, oleje, no vlastně všechno :D

Různé květinové vody jsem si dost oblíbila, začalo to asi před třemi lety, kdy se mi objevila silná alergická reakce a pleť se stala dost citlivou. Právě květinové vody citlivé pleti, alespoň té mojí, dokonale sedí.



Tyto květinové vody pochází z panensky čisté přírody bulharských hor, kde jsou ručné sbírány a to pouze za rozbřesku, v době, kdy obsahují nejvíce esenciálních olejů. Na 1l vody je použit 1kg květů.

Růžová voda je asi největší klasika a ikonický produkt této značky. Obecně mi růžovka hodně sedí a měla jsem ji i od jiných značek. Růžová voda je skvělá pro suchou a zralou pleť. Má omlazující účinky, funguje ovšem dobře i na akné a můžete použít i k lepšímu rozčesávání vlasů.

Levandulová voda je také vhodná pro zralou pleť, ocení ji rozhodně i pleť citlivá, aknózní a náchylná k ekzemém, což můžu potvrdit. Redukuje tvorbu kožního mazu, snižuje otoky a začervenání. Zklidňuje pokožku po holení a všichni víme, že levandule má uklidňující účinky.

Heřmánková je taktéž jemná a skvělá pro citlivky, dokonce i pro miminka a děti. Rozjasňuje, zmírňuje otoky, svědění a zarudnutí. Když to řeknu jednoduše, ať Vás trápí cokoliv, se žádnou vodou nešlápnete vedle. Měla jsem všechny a všechny jsou skvělé, záleží dle mého spíše na preferenci vůně. Zrovna ale na heřmánek jsem si dlouho zvykala, všechny voní autenticky a docela silně.

Vody používám primárně místo tonika k dočištění pleti či ráno na vyčištění. V případě ekzému stříkám kdykoliv během dne na zklidnění či nastříkám větší množství na tamponek a přikládám jako obklady, na podrážděné oční okolí je to slast.

Jako jediné mínus beru střičku, která stříká poměrně silný proud.

Používáte květinové vody?
Co máte od značky nejraději?

12 komentářů:

  1. S těmi střičkami jsem tady měla taky problém, rozhodně bych brala, kdyby měly jemnější rozptyl.

    OdpovědětVymazat
  2. Květinové vody jsem ještě nezkoušela. Recenze zní zajímavě

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě jsem žádnou jejich vodu nezkoušela, ale ráda bych. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Péťo, Růžová voda je prostě již ikonická a levandulová mě láká hodně. Super recenze! ☺♥
    Krásné odpoledne.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  5. Taky je mám doma všechny tři a jsou boží. Heřmánek už mám spotřebovaný, ale rozhodně si je pořídím znovu!
    A pokud jsi nezkoušela od Renovality, tak ty taky doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
  6. Růžovou vodu od Purity jsem také měla a nemohla jsem si jí vynachválit. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...