Feel Free - Antioxidační kontura pro oblast očí

Oční krém je něco, bez čeho se neobejdu. Bez něj se ihned projevuje to, jak mi ranní vstávání nedělá dobře. Používám opravdu poctivě od nějakých dvaceti let, avšak mi bohužel přijde, že sehnat v drogerii oční krém, je poměrně umění. V Rossmannu jsem narazila na značku Feel Free, která mě ihned zaujala svými krásnými obaly a překvapivě nabízela i oční krém.


Ty obaly jsou vážně krásné, už na první pohled působí elegantně, decentně a dřevěné víčko to všechno ještě podtrhne. Kosmetika není testovaná na zvířatech, je veganská a téměř 99% složek je přírodního původu. Navíc se pyší i certifikátem ECOCERT.

Složení je opravdu moc pěkné, najdete v něm kyselinu hyaluronovou, aloe vera, extrakt z kávy, heřmánku, citrusů, máty či rýže. Mně osobně na tom nejvíce zaujala právě káva, protože kávové oční krémy bývají dost oblíbené.

Na druhé příčce ve složení je aloe a krém je vážně lehoučký, téměř až s gelovou texturou. Velmi příjemný, jemný, ihned se vstřebává, nepůsobí těžce, ani mastně. Nelepí a sedí i mojí citlivé pleti, často mám oční okolí hodně podrážděné a přesto neštípe.

Bohužel ta hydratace a celkově účinky jsou dost průměrné a mně osobně již nestačí. Pokud je Vám dvacet, netrápí Vás kruhy či jemnější vrásky, tak jako krém do začátku a jako prevence není zlý a stojí pár korun, pro mě už je to bohužel málo.

Znáte značku Feel Free?
Jaký máte rády oční krém?

10 komentářů:

  1. Já jsem do teď oční krém nepoužívala, teď nedávno jsem si řekla, že už je načase (nebo spíš pozdě) a mám objednaný krém od YR. Uvidím jaký bude

    OdpovědětVymazat
  2. Značku neznám, ale je škoda, když už si dají záležet na složení, tak, že to nemá lepší účinky. Kupovat nebudu, taky už mi není dvacet a i když vrásky ještě nemám, tak by to chtělo nějakou péči u které bych měla pocit, že opravdu něco dělá.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som od tejto značky mala raz krém na ruky, no myslím, že som ho posunula ďalej :)

    Petra z FRENCHSTYLE | Sleduj ma aj na Instagrame

    OdpovědětVymazat
  4. Oční krém nepoužívám, zatím mám pouze denní a noční, nicméně nějaký mám v plánu si pořídit a tento vypadá zajímavě. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda, že to s tou hydratací není taková hitparáda, ovšem obal je krásný :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...