My máme rádi víno | Víno od bodláků

Krásný den!
Před námi je prodloužený víkend, takže dnešní článek možná bude pro Vás skvělým tipem. Jelikž bude řeč o vínu, takže samozřejmě pro čtenáře 18+. Co tak rádi pijete? Mně teda dlouho trvalo, než mi zachutalo i něco jiného, než mojito a Frisco. Míchané drinky miluji pořád, mojito, hugo...podle mě to k létu patří a nikdy nepohrdnu. Dozrála jsem ovšem i do vína, sklenku si dám ráda nejen někde venku na večeři, ale i v poklidu doma, k tomu něco dobrého na zobání, film a máme ideální večer.


Kde tak kupujete dobré víno? Pokud dáváte přednost e-shopu, tak doporučuji vinoodbodlaku.cz, kde přehledně můžete vybírat podle odrůdy, země původu, ale i podle vinaře. Tím, že jsem dlouho nikde nebyla, tak alespoň prostřednictvím vína jsem zavítala na Moravu. Jako první jsem sáhla po Rulandě, kterou obecně mám asi nejraději, toto konkrétní víno je ze Staré vinice a bylo výborné. Hodně výrazné s ovocnými tóny.


Dříve jsem pila sladká vína, od těch jsem se dostala až k suchým, která mám nejraději, po Rulandském šedém je většinou další možností Chardonnay. Opět suché víno, tentorát narozdíl od předchozího vína méně ovocné, méně výrazné, za to o dost kyselejší.

Pokud Vás nezaujal můj výběr, tak určitě mrkněte po vínu, které je Vám bližší. Na e-shopu najdete červená či růžová vína, šumivá, ale i nealkoholická.



Moc děkuji vinoodbodlaku.cz za poskytnutí vín,

Pijete víno?
Jaké máte nejraději?

7 komentářů:

  1. Rulandské šedé je i mé oblíbené víno :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, takový piknik bych si nechala také líbit! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já piju všechno co teče. V zimě tedy dávám přednost vínu, ale nepohrdnu jím ani v létě. V horkých dnech mi chutnají drinky nebo ochucené pivo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, to je pěkný :D V létě drinky miluji, ty k létu patří :)

      Vymazat
  4. Tyhle značky jsem neznala. Díky, hned je vyzkouším a zkusím je někde sehnat. My máme teda doma raději spíše červená francouzská vína. Ale manželka si občas dá i bílé. Hlavně si z něj v létě míchá drinky. Prostě takový ten klasický vinný střik, ale má ho vytuněný i o šťávu a tak je to docela dobré. Na svlažení hrdla v létě ideální. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...