Essence - Řasenka Lash Princess Powerful Pink & Proud

Řasenek se mi v poslední době nashromáždilo tolik, že jsem pomalu nevěděla, kterou testovat dříve a tím, že nemám ráda otevřeno obecně více kusů od jednoho druhu, tak mít otevřeno rovnou asi čtyři řasenky, mě deptalo :D

Tahle řasenka je konkténě z limitky Pink and Proud, ještě nedávno byla skladem na e-shopu kupkosmetiku, teď už jsem ji nenašla, ale kdybyste náhodou na ní natrefily, tak se recenze bude hodit.


Má řasám dodat sytou černou barvu, zahustit je a natočit. Co se týče řasenek Essence, tak to s nimi mám tak půl na půl, některé byly úžasné, jiné zas naopak nijaké a výsledek nic moc.

Zpočátku jsem si nebyla jistá, zda tato řasenka ano, nebo ne. Řasy opravdu zvýrazní, ale měla tendence zanechávat více barvy na řasách a chtělo to kartáček vždy pořádně otřít, aby zbytečně neulpívaly na řasách kusy barvy.

Stačilo ale, aby jen maličko proschla a už po pár použitích dělá nádherné řasy. Ve dvou vrstvách lehce slepené řasy jsou, ale tak decentně, což já mám i ráda. Mají krásný objem, jsou výrazné a ani během líčení se řasenka neobtiskává.

Jediné, co bych vytkla, tak v případě, že hodně slzím, tak bohužel černo pod očima mám, ne nijak výrazně, ale potoky slz určitě nedává.

Máte rády řasenky Essence?
Jaký efekt preferujete?

8 komentářů:

  1. Já mám řasenky Essence až na pár vyjímek hodně ráda, tuhle konkrétní jsem neměla, ale měla jsem jiné Lash Princess a super.

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto jsem nezkoušela a vlastně ani žádnou jinou od Essence. :) Ale udělá pěkné řasy.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Řasenku jsem nezkoušela, ale od Essence jsem už jednu měla a nebyla vůbec špatná, jen trochu opadávala. Pro mě je důležité, aby řasy prodloužila a neslepila je :)

    OdpovědětVymazat
  4. Výsledek na řasách vypadá skvěle! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...