Garnier - Vlasová péče Goodbye Damage pro poškozené vlasy

S recenzemi jsem aktuálně hrozně pozadu, hromadu produktů mám již vypotřebovaných a články nikde. To je případ i této vlasové péče od Garnier a to se pomalu blížím ke dnu i u následné vlasovky. Goodbye Damage je řada určená pro poškozené vlasy, které potřebují posílit a regenerovat.


Šampon obsahuje olej amla, který intenzivně regeneruje a obnovuje poškozená místa vlasů, látka keraphyll zas má regenerační účinky. Šampon má tedy za úkol dokonale regenerovat, zacelovat obal vlasu a navracet lesk.

Má klasickou řídkou texturu, i v menším množství parádně napění a vlasy umyje. Po použití byly vlasy překrásné, neskutečně vzdušné, objemné a hebké. Vůbec nejlepší je, že se mi vůbec nemastily a takhle kráné vydržely klidně pět dní. Navíc řada moc pěkně voní, sladce, ovocně a provoní celou koupelnu.

Balzám též obsahuje olej amla a keraphyll, má obnovvat, regenerovat a posilovat vlasy, které jsou poškozené a oslabné vlivem vnějšího prostředí, česáním či teplem.

I balzám voní stejně krásně jako šampon, ale co se týče nějakých výsledků, tak je to spíše průměr, ne-li dokonce podprůměr. Vlasy nezatěžoval, nemastil, ale po celou dobu používání jsem měla velký problém vlasy rozčesat, hrozně se mi cuchaly a rozčesávání byl velký boj.

Kromě oleje amla a keraphyllu obsahuje protein z citronu a vitamíny B3 a B6, které zanechávají vlasy hebké, zářivé a celkově hezčí.

Maska je příjemně hutná, ale zároveň jakoby našlehaná a lehoučká. Ta textura je fakt příjemná, dobře se do vlasů aplikuje a nestejká. Co se týče účinků, tak nemůžu říct, že by maska dělala kdovíco, nevšimla jsem si žádné hydratace, lepšího vzhledu vlasů, ale zas oproti balzámu šly vlasy bezvadně rozčesat.

Za sebe teda určitě doporučím šampon, u balzámu a masky záleží, co očekáváte. Určitě ale od řady nečekejte obnovení velmi poškozených vlasů. Já si stojím za tím, že poškozené vlasy či roztřepené konečky nespasí vlasovka, ale kadeřnice a nůžky.

Zkoušely jste řadu?
Nebo máte rády jinou?

13 komentářů:

  1. Nezkoušela jsem, ale popravdě bych ani nečekala, že vlasová péče obnoví poškozené vlasy, tam opravdu pomáhají jen nůžky, jak říkáš.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, tuhle řadu jsem nikdy neměla celou, ale jen šampon a kondicionér a byla fajn, mám ráda i tu růžovou Densify.

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám od Garnieru z řady Fructis nějakou bezoplachovou péči. Hezky se po ní vlasy rozčesávají, ale jinak extra efekt zatím nevidím

    OdpovědětVymazat
  4. Ta řada musí krásně vonět.Pro mě je priorita, aby vlasy byly hebké a neslepené :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péto, ty jo, tak tuto řadu jsem vůbec nezaznamenala a ten název je nejvíc. Sice mám nyní opět litrovku masky od Kallos, ale určitě se podívám a ráda vyzkouším. Krásný víkend přeji.

    OdpovědětVymazat
  6. Já Garnier mám hodně ráda. :) Tuto řadu jsem ještě nezkoušela.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Tuhle řadu jsem měla před několika měsíci a moc mi vyhovovala. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...