Maybelline x Marvel

Jako fanoušek Marvelu jsem si tuhle limitovanou edici od Maybelline nemohla nechat ujít. Jedná se o klasické produkty, jen tedy s novými kabátky s logem hrdinů. Pro mě osobně to byla i premiéra právě s produkty, jsem ostuda a žádné z nich jsem doposud neměla.


Korektor Instant Eraser Concealer
Tento korektor je hodně oblíbený a vlastně i chápu proč, je skvělý. Je určen na zakrytí kruhů pod čima, rozjasnění očního okolí, ale má si poradit i s ostatními nedokonalostmi pleti. Houbičkový aplikátor mi sedí, i když samozřejmě o hygienické stránce by se dalo diskutovat.

Korektor je hutnější, ale zároveň nepůsobí vůbec těžce, naopak, na pleti je moc příjemný, krémový a právě ta krémovost mi velmi vyhovuje. Oční okolí mívám dost suché a často podrážděné, přesto ta suchá místa nezvýrazní a nezalézá ani do vrásek.

Je dost krycí, zakryje opravdu všechno, kruhy rázem mizí a oční okolí je okamžitě rozzářenější a hezčí. Zapracovávám převážně houbičkou a vypadá skvěle po celý den.

Řasenka Colossal
Vím, že řasenky Maybelline patří snad mezi vůbec ty nejoblíbenější z drogerky. Já se bohužel mezi jejich fanoušky neřadím, měla jsem asi dvě, nebo tři a byly to jedny z nejhorších řasenek, takže většina novinek mě nechává v klidu, avšak této jsem samozřejmě odolat nemohla.

Colossal je ikonická řasenka, složení je obohacené o kolagen, slibuje až devítinásobné zvětšení objemu, pozvednutí a natočení bez žmolků a slepení.

Jak jsem vůči Maybellinkám skeptická, tak tahle řasenka mi vážně sedla. Řasy pěkně zvýrazní, vůbec neslepuje a dokonce si poradí bez problému i se spodními řasami, na levém oku je mám dost cikcak a většina řasenek s nimi bojuje, tahle je ale jakoby srovná, dodá jim objem a délku. Řasy jsou výrazné, přitom neslepené a drží celý den.

Tekutá rtěnka Superstay Matte Ink
Co se týče tekutých a dlouhodržících rtěnek, tak mě bohužel nedrží. I tolik oblíbené Dermacol mi většinou hned po prvním jídle ze středů rtů začnou mizet a opravit právě tyhle rtěnky není tak snadné jako obyč krémovky, které zkrátka komplet zmizí a jen znovu přetřete.

Tyhle Maybelline jsou za mě zatím ty nejlepší a největší držáci, co jsem zkoušela. Doporučuji dávat co nejmenší vrstvu, nevrstvit. Jakmile dám větší množství, tak rtěnka jde rychle do pryč, v menší vrstvě ale drží pěkně, dokonce zvládnou i burger a vypadají furt skvěle. Vyloženě celý den mi teda nevydrží, opět ze středu rtů mizí a zůstává jen silnější konturka, ale pěkných pár hodin dají i s jídlem a pitím.

Faktem bohužel je, že vysušují, takže se vždy pak těším, až rtěnku odlíčím a rtům se hned uleví.

Máte rády Marvel?
Také jste limitce neodolaly?

10 komentářů:

  1. Téhle limitce jsem dokázala odolat, protože jak řasenku, tak korektor a některé Super Stay Matte Ink rtěnky mám doma v klasických baleních a všechny mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. Korektor aj mam celkom super je...

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, jsem fanoušek Marvelu, ale bohužel všechny produkty mám doma v jejich standardním obalu. Nicméně mohu říct to samé až na to, že mě rtěnky nedrží po vnitřní straně tak jak bych chtěla a ta vnější zase nejde odlíčit prakticky ani dvoufázákem :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Limitka mi doma nesměla chybět, jsem blázen do Marvelu :-) jinak řasenky od Maybelline patří mezi moje nejoblíbenější :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je dokonalá limitka, budu muset zavítat do DM! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...