Spotřebováno za červenec 2021

Konečně tu mám opět spotřebu, která stojí za to. Poslední měsíce byly slabé, přitom jsem péči vůbec neflákala, ale zkrátka nic dopotřebovat nešlo. Ovšem v červenci jsem plnila tašku s prázdnými produkty neustále a šlo to úplně samo.

Dělala jsem i pořádek v kosmetice a překvapivě krabice se zásobami nejsou až tak plné, málo toho ale není, co si budem...Spotřebovala jsem nejvíče péče o tělo, ale i něco málo na pleť a dokonce dekorativku. Vzhledem k počasí, které moc nepřeje, ale naopak chybí opalováky.


1. Balea gel na holení Find Me Under the Palmtrees (Recenze) - Gely či pěny na holení od Balei používám furt, za těch pár korun opravdu hodně muziky. Gel je pěkně hutný, i v malém množství skvěle napění, pokožku nevysušuje a žiletka lépe klouže. Tenhle voněl hodně květinově.
Koupila bych znovu: ANO

2. Fa sprchová pěna Foam & Oil Magnolia Scent (Recenze) - Pěna nádherně hustá, nadýchaná a na těle moc příjemná. Žádnou větší péči jsem teda nepozorovala, nehydratuje, ale ani nevysušuje. Vůně jemná, květinová.
Koupila bych znovu: ANO

3. Yves Rocher tělový peeling Půlnoční plody (Recenze) - Peeling byl gelový a obsahoval spoustu drobných zrníček, která ale byla poměrně jemná. Preferuji drsnější peelingy, ale zas na druhou stranu úkol plnil a ještě nádherně sladce až kysele voněl.
Koupila bych znovu: ANO

4. Indulona krém na ruce Aloe Vera (Recenze) - Inulona je klasika, která nezklame a o ruce se postará i v dnešní době, kdy je furt mácháme ve vodě. Aloe má středně hutnou texturu, dobře se vstřebává, nezanechává mastný film a dokonale hydratuje.
Koupila bych znovu: ANO

5. Ryor tělové máslo Grep & černý rybíz (Recenze) - Miluji tělová másla od Ryoru, je úžasně hutné, našlehané a perfektně hydratační. Navíc krásně provoní pokožku, tahle vůně je poměrně nakyslá. Jen teda v létě, kdy je teplo, tak se máslo hůře vstřebává, nebo spíše leze znovu napovrch a pokožka je mastná, takže spíše na zimu.
Koupila bych znovu: ANO

6. Garnier maska pro poškozené vlasy Goodbye Damage (Recenze) - Maska byla příjemně hutná, nestejkala z vlasů, nádherně voněla, ale bohužel nemůžu říct, že bych zaznamenala nějaké větší výsledky. Vlasy šly lépe rozčesat jako po balzámu, ale to bylo asi tak všechno.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

7. Yves Rocher malinový ocet pro lesklé vlasy (Recenze) - Nádherná vůně malin, která ale bohužel ve vlasech vůbec nebyla cítit a celkově mi nepřišlo, že by vlasy byly lesklejší (ta moje černá je lesklá sama o sobě) či jinak hezčí. Mnohem raději mám detoxikační verzi.
Koupila bych znovu: NE

8. Lirene peeling na obličej s mátou (Recenze) - Ač není pro můj typ pleti, tak byl peeling skvělý. Spousta drobných zrníček, která byla poměrně drsná, což mi vyhovuje, přesto nepoškrábala a nedráždila. Pleť neskutečně heboučká, čistá, fakt super kousek.
Koupila bych znovu: ANO

9. Yves Rocher odličovací krém Sensitive Camomille (Recenze) - Poměrně fajn změna od všech gelů, používala jsem klasicky ve sprše, krém smyl komplet make-up, nebyl problém použít ani na oči a dokonale sedl mojí citlivé pleti.
Koupila bych znovu: ANO

10. Ryor osvěžující mlha Grep & černý rybíz (Recenze) - Mlhy od Ryoru jsou též úžasné, používám především na doodlíčení či vyčištění pleti jako tonikum, případně na zklidnění pleti a je to vážně skvělý pomocník.
Koupila bych znovu: ANO

11. Naturalium tělový sprej meloun (Recenze) - Tohle je doslova letitý, vážně letitý kousek. Sprej byl bezedný a jsem ráda, že se mi povedlo ho konečně dodělat. Používám jsem převážně na doma či na dovče místo parfému. Nic to teda nevydrží, ale vůně nádherná, autentická.
Koupila bych znovu: MOŽNÁ

12. Makeup Revolution zmatňující korektor Matte Effect (Recenze) - Tady bylo špatně snad úplně všechno, na moji suchu pleť fakt ne. Zvýraznil každé suché místečko, i to, o kterém jsem nevěděla, lezl do vrásek, za mě ne.
Koupila bych znovu: NE

13. Essence univerzální balzám Wanna Bee My Honey (Recenze) - Kvůli složení jsem teda nedávala na rty, ale bazám mi hodně pomohl s nehty a nehtovou kůžičkou v době, kdy se nesmělo na manikúru. Nehty jsem měla až bolavé a pomohl je regenerovat, zklidnit, vyživit.
Koupila bych znovu: ANO

Jak se dařila spotřeba Vám?
Shodneme se na něčem?

8 komentářů:

  1. Tak já mám s malinovým octem od YR opačnou zkušenost, na mé vlasy funguje perfektně. A gely na holení Balea jsou klasika, jen vždy měním parfemace podle aktuálně dostupné limitky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě fakt bohužel nic, detoxikační je ale skvělý :)

      Vymazat
  2. Z produktů jsem tedy nezkoušela nic, ale slušná spotřeba, samé plnohodnotné produkty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem malinový ocet od YR, zázrak to nebyl, ale myslí, že trochu lesklejší vlasy jsem po něm měla. A voněl skvěle, škoda, že jen při aplikaci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mi bylo líto, že voní jen při aplikaci a pak nic.

      Vymazat
  4. Ahojky, na gel na holení Balea v jakékoliv verzi také nedám dopustit. Ségra pro změnu ujíždí na těch sprchových pěnách, když jsem ještě bydlela s ní a mámou, tak mi jí vždycky vyplácala :-D Malinový ocet od YR bych zrovna chtěla vyzkoušet

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...