Brandnooz box - Září 2021

Ke konci minulého týdne dorazil Brandnooz box, tak se mrkneme na obsah. Z nového vydání mám trochu rozporuplné pocity, ten obsah není špatný, na druhou stranu se nejedná o žádnou hitparádu a když se více zamyslím, tak většina vypadá jako výplň a vypráznění skladu. Novinek je teda několik, ale vážně mi přijde, že jsou to spíše drobnosti.


Ve výsledku využijeme vše, o tom žádná, vyzkoušíme něco nového, dáme si něco dobrého na zub, takže box využitelný je v tomto případě téměř na 100%, ale rozhodně byly lepší obsahy, zajímavější.



Penam Proteinový toust - 240g, 39,90Kč
Toust obsahuje dávku bílkovin a vlákniny. Penam má několik podobnch toustů či chlebíků, některé jsou chuťově moc dobré a jelikož bílkovin mám málo, tak mi to přijde jako fajn alternativa k pečivu, některé mi ovšem nejedou vůbec, třeba večerní chlebík nedávám, tak jsem zvědavá, jak bude chutnat tato novinka.

Racio chlebíčky High Protein - 22,5g, 29,90Kč
I v těchto chlebíčkách najdete spoustu bílkovin, základem je čočka doplněná rýží a kukuřící. Proti rýžovým chlebíčkům nic nemám, občas si dám, ale nemám je ráda až tak, aby musely být skoro v každém boxu a doma se mi tvoří šílené zásoby. Zrovna rýžové chlebíčky jsou něco, co mě v boxu už nebaví.

Podravka rajčatový protlak - 120g, 19,90Kč
Protlak se v boxu objevuje častěji, ale nevadí, doma se hodí a do omáček využívám. Neobsahuje přidanou sůl, éčka, konzervanty a ani barviva, je opravdu 100% rajčatový a díky balení je použitelný i 60 dní po otevření.

Zátkovy Vaječné těstoviny Abeceda Europasta Se - 500g, 26,90Kč
Těstoviny jsou z mouky, která se mele ve vlastním mlýně a z kvalitních podestýlkových vajec. Přiznejte, také jste jako děti milovali písmenka v polévce? Věřím, že i dnešní děti abecedu či různá zvířátka ocení. Těstoviny do polévky používám často, takže super doplnění zásob.



Tchibo Coffizz kofeinový nápoj - 0,5l, 39,90Kč
Tohle mě vážně hodně zaujalo, je to v podstatě pramenitá voda s příchutí maracuja, nebo citron s mátou, která ovšem obsahuje kofein, který odpovídá dvojitému espressu. Nápoj nechutná po kávě, jen dodává energii a obsahuje teda i cukr v množství, které je běžné pro pramenité vody.

KetoDiet proteinový nápoj čokoláda - 7 porcí, 395Kč (v boxu 1 porce)
Nápoj obsahuje přes 60% bílkovin a téměř žádný cukr, rozpouší se dobře díky kakau a smetany. Proteinové nápoje běžně nepiju, ale zrovna KetoDiet má chuťové dobré, takže určitě si někdy dám ráda.

Hannasaki čaje - 25g
Čaje nejsou uvedené v letáčku, takže se jedná o nějaký produkt navíc. Pytlíček je o obsahu 25g, což by mělo vydržet na pár použití.



Jojo 1+1=3 - 80g, 19,90Kč
Dvě příchutě, díky kterým vznikne třetí. Kombinace kiwi s hruškou vytvoří jablko a skořice s citronem zas vykouzlí colu. Moje dětské já má rádo bonbony, takže ty potěší vždy.

Horalky - 50g, 10,90Kč

Jak nejsem sušenková, tak Horalky jsou jedna z mála výjimek, která mi chutná a vždy si na nich opravdu pochutnám. Už jsem je neměla dlouho, takže potěšily.

Manner Snack s mléčnou nápní a lískovými oříšky - 25g, 6,50Kč
Novinka s mléčným a lískooříškovým krémem. Zrovna tahle sušenka mi v boxu chyběla, ale nevadí, stane se.

Mentos žvýkačky s příchutí citronu Perfetti Van Melle - 30g, 24,90Kč
Jsou bez cukru, s tekutou náplní a výtažkem ze zeleného čaje. Žvýkačku jsem neměla ani nepamatuji, vždy posílám dál mamče, která je má ráda, takže prima produkt.


Barter spolupráce s Brandnooz box.

Co na obsah říkáte?
Zaujalo Vás něco?

16 komentářů:

  1. Už dlouho chci vyzkoušet proteinový chleba. Je prý dobrý zapečený v toustovači :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten proteinový toust bych uvítala hned, znám od této značky chléb a nemá chybu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem taky nebyla nijak nadšená. Využiju asi v podstatě všechno, nic co by mne nadchlo.

    OdpovědětVymazat
  4. Jediné, co mě zaujalo jsou ty Jojo bonbóny. Vůbec si ty příchutě nedokážu představit, jak se to smíchá. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Tento brandbox vypadá docela dobře! Hodně produktů se mi líbí!

    OdpovědětVymazat
  6. Bývají lepší boxíky, ale asi proč ne. ☺♥ Krásnou neděli milá Péto.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...