Fa - Sprchové pěny

Preferujete sprchové gely, nebo raději pěny, které působí jak heboučký obláček? Doma mám rozhodně hromadu gelů, ale právě pěny jsou příjemnou změnou, miluji hlavně ty od Rituals, ty jsou naprosto božské, ale byla jsem zvědavá i na mnohem levnější variantu a to značku Fa.


Sprchové pěny mají umýt, hydratovat a díky textuře jsou vhodné i na holení. Já tu mám dvě varianty, růžová je s obsahem mandlového oleje a vůní magnolie. Hnědá naopak obsahuje kokosový olej a vůni kakaa.

Pumpička, která pěnu vytváří, funguje na jedničku. Pěna je nádherně nadýchaná, hutná, ale zároveň lehoučká a na těle neskutečně příjemná. Pěna drží tvar, nestejká a i na těle jakoby pokožku obalí do sametu a nehrozí, že jakmile pěnu použijete, okamžitě spadne a na těle o ní nevíte.

Pěny nevysušují, ale bohužel ani nemůžu říct, že bych pociťovala nějakou výživu, to vůbec ne a teda i co se týče vůně, tak je to spíše neurazí, ale ani nenadchne. Magnolie voní jemně po květinách, což jsem ráda, protože květinové vůně tolik nevyhledávám, ale i kakao je dost decentní, takže pokud nerady výrazné parfemace, tohle bude ideální záležitost.

Máte rády pěny?
Zkoušely jste Fa?

16 komentářů:

  1. Ahojky, zrovna ve sprše mám Dove sprchovou pěnu a to je ráj na zemi, krásně voní a je vážně hydratační. Rituals jsem nezkoušela, ale asi o něj budu psát Ježíškovi

    OdpovědětVymazat
  2. Já žádnou sprchovou pěnu ještě neměla, používám jen sprchové gely a občas tuhé mýdlo. OD Fa teď mám doma jeden sprcháč od tchýně, ale ještě jsem jej nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zkoušela jsem sprchovou pěnu jak od Fa, tak Nivea, nebo Balea a Isana, občas je to příjemný zpestření, aby to pořád nebyly jen sprchové gely:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Sprchovou pěnu od Fa jsem zkoušela, ale žádná sláva to pro mě nebyla a znovu bych ji nepotřebovala :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Že mám Fa taky sprchové pěny jsem si ještě nestihla všimnou :). Mám vyzkoušenou kokosovou od Dove, ta byla bezvadná. Teď používám Isanu Brazil a celkem taky ujde

    OdpovědětVymazat
  6. Sáhla bych po té kokosové, ale do teď jsem netušila, že takové pěny prodávají - super novinka! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pěny mám ráda, ale tyhle jsem ještě neměla. Škoda, že nevoní trochu intenzivněji.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  8. Pěnu jsem od nich měla a byla dokonalá, já s ní byla spokojená. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...