Kneipp - Mini Spa chodidla 2v1

Krásnou sobotu!
Máme tu víkend a doufám, že pro většinu z Vás i prodloužený, když je v úterý svátek. Mě se naštěstí prodloužený víkend týká a i když žádné velké plány nemám, tak jsem ráda, minimálně si odpočinu:)

Se značkou Kneipp moc zkušeností nemám, měla jsem zatím asi snad jen dva produkty, ale musím uznat, že mě všechny ty novinky lákají a pár kousků doma ještě na vykoušení čeká a věřím, že si Kneipp zamiluji jako ostatní.


Mini Spa na chodidla jsem dostala od Veru a přišlo více než vhod, mám teď neustále suchá a popraskaná chodidla a to i když mažu, piluju..Až jsem si už říkala, že snad budu muset zajít na pedikúru, protože sama si nejsem schopná s nimi poradit.

Spa obsahuje dvě části a to sůl na nohy a krém. Prvním krokem je právě sůl, která obsahuje výtažek z ibišku a fíků. Ze soli si uděláte lázeň, takže do teplé vody nasypete obsah sáčku a mácháte nožky. Sůl překrásně voní po fíkách, ta vůně je vážně dokonalá, neskutečně jsem si ji užila a ještě vodu obarvily krystalky do fialova.

Po lázni následuje krém, který obsahuje bambucké máslo a ač má pouhých 10ml, tak mi krém vydržel na několik použití a teda, opravdu skvěle výživný krém. Nohy vážně byly o poznání hezčí, jemnější a vyživenější. Musím mrknout, co má Kneipp za krémy na nohy, protože konečně byly nohy fakt hezčí.

Spa stojí 59Kč a přijde mi to super cena za tuhle péči, která funguje, určitě doporučuji a rozhodně bych koupila znovu.

Jak pečujete o nohy?
Chodíte na pedikúru?

12 komentářů:

  1. Na pedikúru chodím, hodně se ale o nohy starám i doma, protože trpím na suché paty. Tohle vůbec neznám, ale vypadá to dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi poctivec, také trpím na suché paty a celkově nohy, ale občas ta chodidla flákám no.

      Vymazat
  2. Mažu (většinou krémem na ruce :-)), ale nemáchám.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, na pedikúru bych ani nepáchla, nesnáším když mi někdo sahá na nohy a nerada bych někomu ukopla omylem hlavu :-D takže veškeré procedury provádím doma. Nedám dopustit na Avon Footworks řadu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já celkově nemusím, když se na mě sahá, ale tak pro krásu se musí trpět :D

      Vymazat
  4. Já prodloužený víkend sice nemám, ale dovolenou si vyberu jindy. :) Ty si ho užij na maximum! Produkt jsem zatím nezkoušela, ale vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já chodím každý měsíc na pedikúru a každý večer chodidla mažu :)
    Kneipp je láska, doporučuji řadu Goodbye Stress, tu miluju!

    OdpovědětVymazat
  6. Já popravdě nohy a chodidla moc neřeším a nechávám je žít svým životem :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...