Random aneb srpen 2021

Krásný den!
Tak dnešní článek bude velmi bohatý, protože srpen rozhodně stál za to. Sice letní počasí teda moc nepanovalo, ale bylo dokonale na výlety a jak to vypadalo, že letošní léto zas bude smutnější a nikam se nepodívám, tak nakonec jsem v létě docela výletila a vůbec nelituji, že jsem kupovala auto, zatím to je investice, která se vyplatila, protože mě nic neomezuje, sednu do auta a jedu.

S články jsem šíleně pozadu, takže se obávám, že letní výlety budete číst ještě někdy na Vánoce, ale rozhodně všechno bude, jen toho bylo tolik, že zkrátka není prostor a trvá to. Doporučuji sledovat insgaram, i když tam také bývá něco se zpožděním.

S kamarádkou Andy jsme si udělaly menší výlet do Milovic, kde se nachází přírodní rezervace divokých koní a praturů. Hned na začátku nám teda prdlo kolo u kočárku, takže jak výlet začal, tak také rychle skončil. Ale příroda nádherná a zvířata jsme také viděly, takže vlastně cíl splněn.

Ač mám Dobříš téměř za barákem, tak jsem tam dlouho nebyla a hrozně jsem se chtěla podívat do zahrad zámku a jako na potvoru probíhala rekonstrukce, takže zahrady zavřené. Vykompenzovali jsme si to ale výborným oběděm, kavárnou a zajeli o kus dál na Památník Karla Čapka, takže nečekaně se povedl celodenní výlet.

Kačí v srpnu slavila narozeniny a teda, oslava se moc povedla, doufám, že i oslavenkyně byla nadšená. Společně s Táňou a Andrejkou jsme uspořádaly oslavu v Cacao Prague a co myslíte? Největší úspěch měla nafukovací kachna :D Jinak to byl večer plný jídla, smíchu a drinků.

Další výlet, tentokrát rovnou víkend, se konal v Liberci, kam jsme jeli za známou na návštěvu a protože za Libercem máme chalupu, tak jsem to spojila rovnou s přespáním tam. Musím přiznat, že jsem tam x let nebyla, takže jsem se docela těšila, prošla se po vesnici, užila si hromadu komárů, protože chalupa je na samotě v lese u potoka, chuťovka a ještě si domluvila jízdu na koních, kteří jsou v sousední vesnici. A samozřejmě, co by to bylo za Liberec bez zoo.

Yves Rocher letos slaví 30 let a v kouzelných prostorách Artiséme se konala oslava. Já teda byla v práci, takže jsem bohužel mohla opravdu jen na skok, ale akce byla nádherná, do puntíku dokonalá, viděla jsem jsem se s holkama, poznala Adri, která má na starost nás blogerky, snědla cupcake, vzala dárky a běžela :D

Jeden hezký den, tak Veru píše, že si bude brát volno a zda vyrazíme na výlet. Překopala jsem teda plány a jely jsme do Kutné hory. Bože, to je tak překrásné město, obě nás naprosto okouzlilo a den jsme si vážně užily. S Veru jsme na stejné notě, takže jsme chodily, fotily, ale i poseděly u něčeho dobrého.

A máme malé miminko, čokoládovou jorkšírku. Je to malý škodík, všechno kouše, žere, ničeho se nebojí, takže po králících jde ve velkém, ale je rozkošná <3

S kamarádkou v Creperii / Těstoviny / Léto :D

Fotky z dronu, jak vše vypadá hned jinak zhora

Modřany

Milovice

Dobříš, oběd v restauraci U tří statkářů a Velbloud Café, doporučujeme

Památník Karla Čapka

Snídaně před výletem / Angelato / Odměna po jízdě

Zoo Liberec / Chalupa / Černousy

Svátek <3 / Trhy Jiřák / Kytička

Výhled z Letné / Letohrádek královny Anny / Královské zahrady

Petřín / Praha / Nový svět

Kavárna Nový svět / The Bowls, bohužel losos v poke nic moc a káva moc ovocná

Yves Rocher

Kačenka slaví dvacítku, samozřejmě :D

Kytka / Mekáč na cestách musí být / Mamče k narozeninám

Mája / Ta štěněčí bříška <3 / Rychnov na Moravě

Kutná hora

Kytička / S Veru si vyměnt domácí zeleninu :D / Wokin

Užili jste si srpen?
Byli jste na dovče, výletili?

12 komentářů:

  1. To jsi měla parádní měsíc. Já měla dvoutýdenní volno, ale jezdili jsme jen na výlety. Letos jsme na dovolené nebyly.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to na prima srpen
    My jeden výlet taky stihli, i když nám bohužel nevyšla dovolená (nesladili jsme s manžele termíny), takže to vypadá, že ji odkládáme až na říjen (v září nemůžu já).

    OdpovědětVymazat
  4. Ty si teda umíš užívat život! To já poslední dobou znám jen práci a doma práci. Byli jsme na jednom výletu v Hluboký a až teď v září pojedeme na dovolenou a v říjnu ještě na jednu. Jinak s články jsem taky hrozně pozadu, ale bohužel nestíhám psát :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna léto mám vždy volné a dovču si moc užij :)

      Vymazat
  5. Krásné fotky, to byl jistě povedený srpen a přeji ti, aby i zbytek září byl podobný! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...