Yves Rocher - Novinky v čištění a odličování pleti

Čistá pleť je úplný základ a ví to i Yves Rocher, který přišel s novou řadou Pure, ve které najdete hned několik podřad, takže si vybere opravdu každý typ pleti. Produkty obsahují minimálně 94% složek přírodního původu a až 99% těchto složek pochází přímo z Bretaně.

Já osobně bych nikdy, opravdu nikdy, nešla spát nalíčená. I kdybych se doplazila domu po čtyřech a byla sebeunavnější, vždy pleť odlíčím, vyčistím a nakrémuji. A čištění je rozhodně nutné i v případě, že se nelíčíte, během dne a i během noci na pleti ulpívá spousta nečistot.


Okysličující pěna Pure Algue
Řada Pure Algue je okysličující a antioxidační. Obsahuje mikrořasu Tetraselmis, která bojuje proti negativním vlivům a stárnutí pleti. Tahle řada je ideální pro normální a smíšenou pleť, která je napnutá a chybí ji hydratace.

Pěna je skvělá a oproti různým gelům je to vždy příjemná změna, avšak přijde mi, že pěny vždy rychleji ubývají a tady to není jinak. Pleť mám suchou, dehydratovanou a sedí mi skvěle, po použití pleť vůbec nepne a neštípe, což jsem v poslední době měla téměř po každém produktu. Oceňuji, že se dá použít i na oči, ve kterých neštípe, nepálí a krásně odlíčí všechen make-up.

Zklidňující mléko a tonikum 2v1 Pure Camomille
Heřmánek je moje oblíbená řada, protože chrání a zklidňuje citlivou pleť, kterou já mám. Mléko a tonikum 2v1 mě dost zaujalo, přiznávám, že ač suchá a citlivá pleť má mlíčka ráda, tak po mléku sahám minimálně, protože mi přijde, že odličování s ním je pracnější.

Tohle mléko teda odličuje a čistí a zároveň pleť tonizuje, takže po použití rovnou můžete použít další péči v podobě krému apod. Mléko mě strašně mile překvapilo, protože úplně bez problému zvládne odlíčit i oční make-up a rozhodně nehrozí, že řasenku či linky bude pouze žmoulat, opravdu vše stáhne pár tahy bez drhnutí a podráždění.

S čím mám ovšem problém, tak mě na pleti žmolkovatí, jakmile použiji v odlíčení či čištění jako poslední krok a následně dávám krém, tak prostě mám žmolky na pleti. Nejlépe teda jako krok první, poté ještě něčím dočistit, ovšem v tomto případě ztrácí tu funkci tonika.

Zklidňující odličovací olej Pure Camomille
Ze stejné řady tu mám i čistící olej, které již jednou doma mám a je skvělý, složení zůstalo stejné, pouze se změnil kabátek. Olej zklidňuje, posiluje a samozřejmě odličuje a to i voděodolný make-up bez pocitu mastnoty.

Já teda nedávám na tamponek, ale mám olej klasicky ve sprše, nanesu na vlhkou pleť, vmasíruji a smeju, prostě klasika a funguje výborně. Obzvlášť když mám hodně podrážděnou pleť, tak olej je úplná slast, která nedráždí, naopak zklidní.

Jemný odličovač s chrpou na citlivé oči Pur Bleuet
Oční okolí je velmi citlivé, moje oči by v době alergie mohly vyprávět. Chrpa zvláčňuje, zklidňuje a chrání. Je vhodná pro všechny typy pleti a i pro nositelky kontaktních čoček.

Tohle není klasický dvoufázák, který zná snad každý, přesto odličuje perfektně a pokud nemáte rády mastnější textury, což ten dvoufázový odličovák má, tak tohle bude ideální volba pro Vás. Stáhne oční stíny, řasenku, linky a není potřeba vůbec na oči nijak tlačit či je dokonce dřít. Vůbec v nich neštípe a nepálí ani na podrážděném očním okolí.

Okysličující hydratační maska Pure Algue
Na úplný konec se vrátíme opět na začátek a to k okysličující řadě, v které najdete i pleťovou masku. Maska má do hloubky hydratovat, revitalizovat a obnovovat přirozený jas. Omlazuje, rozjasňuje, bojuje proti negativním vlivům jako je městské znečištění, stres či únava.

Maska se nanáší na čistou pleť, nechá se pár minut působit a poté se smyje. Má středně hutnou, až jakoby našlehanou texturu, která je na pleti příjemná a po použití zanechává pleť vyživenější a rozhodně i zářivější. Bohužel maska se musí opravdu smýt, což mě mrzí, raději mám masky, které nechám vstřebat, ale tahle v podstatě zaschne, takže to smytí je nezbytné.

Moc děkuji Yves Rocher za poskytnutí produktů k recenzi.

Zaujaly Vás novinky Yves Rocher?
Přiznejte se, čistíte poctivě?

14 komentářů:

  1. Ahoj, novinky mě zaujaly velmi, obzvláště pak ta pěna, tu já spotřebuju každý měsíc jednu a ráda bych jí vyzkoušela. Pokukuju tam i po řadě bojující s padáním vlasů a malinovém octu na vlasy. V rámci pleti a čištění čistím obvykle jenom večer, ráno jsem prostě líná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Malinový ocet mi moc nesedl, doporučuji spíše ten zelený detoxikační :)

      Vymazat
  2. Ano, čistím poctivě, každý den ráno i večer, vím, jak moc je to důležité:-) Čistící mléka nepoužívám, ale ale jinak mě zaujaly všechny produkty, až půjdu do obchůdku, určitě neodejdu bez některého z nich:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné novinky. Nejvíce mě zaujal ten heřmánkový odličovací olej. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, že budu muset co nejdříve zavítat do Yves Rocher! :) Produkty vypadají skvěle!

    OdpovědětVymazat
  5. Nejvíc mě zaujala maska a odličovací olej. Já jsem tedy trochu lajdák a občas když přijdu fakt pozdě z nějaké akce, tak se odličuji až ráno :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, s heřmánkem mám právě micelární vodu YR, ale okysličující maska vypadá velmi lákavě. MOc prima produkty. Krásnou neděli přeji. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...