Clinique - Gelový krém a noční maska Moisture Surge

Doufám, že je před Vámi prodloužený víkend a máte nějaké skvělé plány, počasí by tomu přálo. A máte nějaké plány na Halloween? Slavíte vůbec tento svátek? Já plánovala halloweenské líčení, sice mám týden dovču, ale čas mi nějak nevychází, takže vyfotím max dýni.

Dnešní recenze bude na dražší kosmetiku, žádná drogerka, ale mrkneme na dva kousky od značky Clinique, konkrétně na péči o pleť a věřím, že Vás jistě produkty zaujmou.


Intenzivní gelový krém Moisture Surge 72-hour
Krém je určen pro dehydratovanou pleť, které slibuje až 72 hodinové zvláčnění a pocit pohodlí. Pomáhá pleti vytvářet vlastní zásoby vody díky auto-replenishing technologii s kofeinem. Obsahuje kyselinu hyaluronovou a aloe vera, která hydratuje a zklidňující pupečník asijský.

Osobně mám gelové textury ráda, obzvlášť v létě je to krásně osvěžující a příjemnější, než na sebe dávat něco hutného, co v horku působí těžce a lepivě. Na druhou stranu mám dost suchou pleť a právě gely bohužel nejsou dost vyživující, ale tenhle krémík? To je jiná...

Krém má opravdu gelovou texturu, hutnější, která je na pleti neskutečně příjemná, lehoučká, vůbec nelepí a ihned se do pleti vsákne. Pleť je okamžitě nejen osvěžená, zklidněná, ale i bezvadně hydratovaná. Na to, že je to gelový krém, tak vyživuje dokonale a pokud chcete ještě více hydratace, naneste větší vrstvu a nechte 5 minut působit jako masku. Díky konzistenci si ho celkem zvládnu představit i na mastnější pleti, která nesnese hutné krémy, ale zároveň tu hydrataci potřebuje.

Noční hydratační maska Moisture Surge
Maska je určená pro všechny typy pleti, kterým dodává potřebnou hydrataci a výživu. Pleť má být jemná, rozjasněná a maska má zabránit vysušování. Je bez parfemace a obsahu oleje.

S nočními maskami nemám žádnou zkušenost, tahle je moje první a byla jsem docela zvědavá, v čem je taková noční maska jiná. Jiná než jiné masky či jiná než noční krém.

Má krémovou texturu, řekla bych, že středně hutnou, není vyloženě lehounká, ale nejedná se ani o nic hutného a těžkého. Používám ji jako poslední krok, nanesu o krapet více, než dávám krému. Maska se téměř celá vsákne, zůstává ovšem lehounký film, který ale nelepí a nijak v noci nepřekáží.

Ráno pleť vyčistím tak, jak jsem zvyklá. Pleť je nádherně heboučká a jemná, vypadá svěží, méně unavená. Rozhodně je vždy poznat, že jsem pleti dopřála více, je v mnohem lepší kondici, napapaná, vyživená a hezčí.

Znáte noční masky?
Máte rády Clinique?

10 komentářů:

  1. Od Clinique jsem ještě nic neměla, hodně dělá ta cena, ale oba produkty zaujaly a pokud bych byla opravdu spokojená, pak bych si za kvalitu ráda připlatila.

    OdpovědětVymazat
  2. Já taky od Clinique nic neměla. Ale recenze vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  3. Je skvělé, že maska je pro všechny typy pleti. Já mám spíše mastnější, ale takové produkty vždy ocením! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Clinique je opravdu drahá kosmetika, ale vypadá to, že velmi kvalitní. Nemám s ní vůbec žádné zkušenosti, ale doufám, že jednou něco vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Péto, krém znám, je fajn, ale preferuji spíš klasickou krémovou texturu. Maska mne ovšem zaujala velmi. Něco takového bych potřebovala. Díky moc za prima recenzi. Krásné dny. ☺3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také mám raději klasiku, ale tohle výborně hydratovalo :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...