Garnier - Micelární voda s růžovou vodou

Konečně jsem se dostala k alespoň jedné micelární vodě od Garnier. Zrovna micelárky této značky jsou dost oblíbené a když se řekne micelární voda, většině se zřejmě vybaví právě Garnier. Překvapivě jsem nevyzkoušela růžovou pro citlivou pleť, ale s růžovou vodou a v zásobě ještě čeká aloe. Co ovšem moji suchou pleť láká, tak dvoufázová s olejem a po první pozitivní zkušenosti věřím, že i k té se časem dostanu.


To, že růžová voda je skvělá pro citlivou pleť, jistě víte a právě tenhle malý zázrak je obsažen v micelární vodě. Růžová voda má rozjasnit a oživit mdlou pleť. Voda jemně voní po růžích, ale nemusíte se bát, vůně je opravdu jemňoučká, nevtíravá a moc příjemná.

Make-up stáhne jedna radost, po odličení nezůstavají žádné zbytky na pleti, přesto určitě nezapomeňte opláchnout. A jelikož micelárku používám primárně na rychlé odlíčení očí, tak je za mě zásadní i to, jak si poradí s očním make-upem. A poradí si skvěle, vůbec není třeba na oči nijak tlačit, dřít je, postačí lehce párkrát přejet tamponkem a máte pryč stíny, ale i linky a řasenku.

Mám hodně citlivou pleť, kvůli alergii i oční okolí a micelárka nijak pleť nedráždila, nevysušovala a i když pleť byla lehce podrážděná, tak nepálila. Za mě velká spokojenost a jedna z nej micelárních vod.

Používáte micelárky?
Máte rády Garnier?

10 komentářů:

  1. Ahoj, micelární vody používám, konkrétně nejčastěji značku Astrid, díky její nízké ceně a perfektní funkčnosti. Garnier jsem zkoušela tuto, klasika růžovou, dvoufázovou i zelenou na mastnou pleť. Jediná, kterou bych si koupila znovu je základní růžová, jinak mě celkem pálily, co se týče očního okolí.

    OdpovědětVymazat
  2. Micelárky od Garnier mám snad ze všech nejraději, měla jsem už více verzí a nikdy jsem zklamaná nebyla.

    OdpovědětVymazat
  3. Micelárky používám na odlíčení obličeje, ale od Garnieru jsem myslím ještě žádnou neměla. Na oči si většinou kupuju speciální odličovač.

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna teď mám od Garnier micelárku z téhle řady, ale v modrém provedení - je skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Od Garnier jsem měla micelárku jen z řady Bio a jinak žádnou. Určitě se ale po nějaké podívám, protože doma v zásobě už žádnou nemám a používám je hlavně na dočištění pleti :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ta Ti vyhovovala? Celá ta řada Bio mě dost láká :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...