Nákupy a novinky za září 2021

Krásné pondělí!
Máme za sebou úplně nádherný jarní víkend, kéž by tohle počasí vydrželo. Co jste podnikaly?
Novinek za září je opět požehnaně, kosmetiku kupovat opravdu dlouho nemusím a ani bych neměla, určitě ale chci mrknout po nějakém zimním kabátku, větší kabelce přes rameno a legínách, ano, zkoušela jsem tolik populární Lelosi a je to snad poprvé, kdy jsem si řekla, že vlastně sedí i na moji postavu a někam na výlety do přírody budou ideální. Toť můj wishlist na podzim.

Kosmetika
Budiž mi opět útěchou, že jsem koupila jen tužky na oči, jinak se jedná o PR balíčky a výhry, což je vlastně klasika, ale nic to nemění na tom, že zásoby se neustále zvětšují a musím uznat, že i té péče mám teď tolik, že v tom přestává být systém a otevřeno mám hned několik produktů jednoho druhu, což nesnáším.


Od arome.cz tu mám toho tentorát více, lesk na rty, řasenka Lush a tělový peeling Rituals (na fotce chybí) je ještě ze srpna, ale pošta se neobtěžovala balíček doručit. Jsem holkám ale moc vděčná, protože ihned odeslaly znovu. Aktuálně testuji i nový tonovací krém Nivea, který vypadá moc dobře.

U trnd.com jsem byla po delší době vybrána na testování a teda, rovnou na tak zajímavou značku jako je Kiehl`s, ještě teď pomalu skáču radostí, protože jsem doposud nic nezkoušela a hrozmě mě značka lákala. Na testování mi přišly čtyři produkty a určitě dám vědět, jak spokojená jsem byla.

Tentokrát i něco pro pány a to Unit 4 Men, což je polská přírodní kosmetika, netestovaná na zvířatech. Na vyzkoušení přišel pleťový krém a sprchový gel, který voní nádherně. Kosmetika je poměrně dražší, sprcháč snad čtyři stovky?!, tak uvidíme, zda za to aspoň trochu stojí.

U Welly na instagramu jsem vyhrála tyhle tři novinky a mám fakt radost, protože sama bych si ne vše koupila, jsem u vlasů minimalista, takhle aspoň vyzkouším něco nového a třeba zjistím, že jsou to produkty, které jsou fajn a s vlasy umí divy.

Řasenku Gosh jsem dostala, byla jako příloha v časopisu, ale paní v práci ji nevyužije, tak mi ji hned dala. A obří zásoba mých oblíbených tužek na oči. Jiné nepoužívám už asi šestnáct let, kupuji je u známé a protože teď jsme se kvůli situaci déle neviděly a tužky mi došly, tak pro jistotu zasoba.

Čemu nedokážete odolat?
Za co jste utrácely?

14 komentářů:

  1. Ahoj, v září jsem bezesporu největší cifru nechala za vlasovou kosmetiku, kdy jsem si objednávala litrové balení Matrixu. Jinak co se týče spontánních koupí, tak obyčejně nechám nejvíc za tělovou kosmetiku, tentokrát jsem doplnila alespoň tři kousky z dekorativní, tak jsem za to ráda. Koupila jsme si rtěnku a konturovací paletku v Oriflamu a dmku linku od Catrice

    OdpovědětVymazat
  2. Nedokážu odolat kosmetice, svíčkám a oblečení:D Což mě ožebračuje o spoustu peněz:D Jinak se mi líbí úplně všechny novinky, hlavně Kiehl`s.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem za kosmetiku neutrácela vůbec. Tuším jsem kupovala jen tekuté mýdlo :). Chci roztřídit a dopotřebovat to, co mám doma, a kupovat fakt jen to, co dojde. Uvidím, jak dlouho mi předsevzetí vydrží (oproti tobě to mám jednodušší v tom, že mi nechodí PR balíčky :D)

    OdpovědětVymazat
  4. Produkty od Welly ti tiše závidím, ráda bych je také vyzkoušela a asi si udělám radost k mým narozeninám! :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kosmetiky je opravdu hodně, zase :D
    Já už se žádných soutěží ani testování trnd.com nezúčastním právě proto, abych mohla zredukovat zásoby a musím říct, že se mi to vážně daří.
    Tónovací krém Nivea mi teda vůbec nesedl. Vůbec mi na pleti nejde rozetřít, dělá mi mapy a vůbec se mi nelíbí :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel po několika použitých také už nejsem nadšená...

      Vymazat
  6. No tak to je nálož. :) Jsem zvědavá na recenze. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. A co je to za značku tužek, prosím? :D Předpokládám, že když je kupuješ ve velkým, tak budou držet, tak ať vím :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...