Spotřebováno za září 2021

Pokud jsem u předchozích měsíců říkala, že jsou slabé, tak to beru zpět, protože teprve září je jedna velká bída. Mám tu jen čtyři plnohodnotné kousky a pak tři jednorázové produkty. A vtipné je, jako kdybych se zaměřila na značky, protože až na Kneipp tu jsou samé dvojice.


1. Ziaja krémová intimní hygiena (Recenze) - Nemusím déle představovat, objevuje se tu pravidelně. Kupuji stále dokola, stojí pár korun a funguje skvěle.
Koupila bych znovu: ANO

2. Ziaja šampon s olivovým olejem (Recenze) - Překvapení roku, šampon je naprosto skvělý. Vlasy po něm byly vzdušné, objemné, leskly se a vůbec se nemastily, bez problému jsem kolikrát vydržela i týden a furt vypadaly vlasy dobře.
Koupila bych znovu: ANO

3. Kneipp Mini Spa chodidla 2v1 (Recenze) - Prvním krokem je sůl, ze které si uděláte lázeň, v druhém pytlíčku se nachází bezvadně hydratační krém. Sůl nádherně voní po fíkách a rozhodně tohle spa doporučuji, konečně jsem měla zas pěkná chodidla.
Koupila bych znovu: ANO

4. Yves Rocher okysličující pěna Pure Algue (Recenze) - Dobře pleť vyčistí, i když je potřeba použít ji více. Po použití suchá a citlivá pleť vůbec nepnula, neštípala a v pohodě jsem používala i na oči.
Koupila bych znovu: ANO

5. Yves Rocher jemný odličovač s chrpou na citlivé oči Pur Bleuet (Recenze) - Odličuje stejně skvělé jako dvoufázový odličovač, takže pokud nemáte rády ten mastnější film, tohle je dokonalá alternativa. Neštípe, není třeba oči nijak dřít..
Koupila bych znovu: ANO

6. Isana chladící polštářky pod oči Tropical (Recenze) - Bohužel tohle vůbec nic nedělalo, žádná hydratace, osvěžení a navíc polštářky neustále sjížděly.
Koupila bych znovu: NE

7. Isana maska na rty Tropical (Recenze) - Naopak maska na rty vůbec zlá nebyla. Na rtech krásně držela a po sundání byly rty rozhodně jemnější, hebší, takže sem tam proč ne.
Koupila bych znovu: ANO

Co Vaše záříjová spotřeba?
Znáte některý produkt?

14 komentářů:

  1. Ahoj, teda taková malá spotřeba se mi nikdy nepovedla. Moje záříjové spotřebováno vyjde kolem půlky měsíce. Pěnu od Yves Rocher bych ráda vyzkoušela až budu mít někdy cestu kolem zřejmě si tam pro ní skočím.

    OdpovědětVymazat
  2. Znám jen Ziaja gel pro intimní hygienu, objevila jsem nedávno a budu kupovat zase, velké balení za dobrou cenu a obsah taky super:-)

    OdpovědětVymazat
  3. S tou slabou spotřebou jsem na tom dost podobně. Mám jenom šest kousků a všechny jsou plnohodnotné. Vůbec nevím, co se v září dělo. Asi nějaké erupce na slunci nebo co :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tentokrát mám spotřebu vlastně jako ty, což nebývá zvykem - obvykle mám o dost menší :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ani jeden z tvojich produktov nepoznám, ale moc ma zaujal šampón na vlasy o Ziaja (od nich som ešte nič neskúšala) ale stále hľadám dobrý šampón na moje mastné vlasy. ďakujem za tip, určite skúsim

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, teda..., kde je zbytek??? 🙃👌😅🙈 Jinak vidím, že se na tu Ziaju mycí gel budu muset taky konečně podívat, zrovna v pátek jsem ji měla doslova pod rukami. Krásnou neděli přeji. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  7. Od Yves Rocher mě zaujal ten odličovač, až tam zavítám, určitě se po něm podívám. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...