Dermacol - Kompaktní pudr s reliéfem krajky

Tak zas jednou nějaká ta dekorativka. Líčím se poctivě a baví mě to, ale třeba stíny jsem letos na očích měla možná tak třikrát, neustále mi slzí oči, takže bohužel tohle líčení nepřipadá v úvahu, což mě mrzí, protože mám doma spousty nádherných paletek, dokonce i téměř nových, které bohužel leží ladem.

Na pudry nejsem vůbec náročná, nemám mastnou pleť, nelesknu se, naopak bych spíše nějaký ten lesk potřebovala dodat a pudr používám primárně jen k zafixování make-upu a nějakému tomu pěknému finishy.


Matující pudr má podtrhnout přirozenou krásu tváře. Obsahuje vitamín E a má na pleti vytvořit sametově matný povrch a jemnější pleť na dotek.

Krajkový reliéf je nádherný, úplná škoda do něj zabořit štětec. Co bohužel ale kazí dojem, tak balení. Je to obyčejný plast, což neberu jako mínus, ale víčko je hodně vysoké, naprosto zbytečně a i kvůli tomu působí docela lacině.

Pudr je jemně namletý, není vůbec potřeba štětcem více rýpat, přesto zbytečně nepráší a na pleti nevytváří dojem masky. Hezky zafixuje a dodá sametový vzhled, který vypadá přirozeně. Neleze do vrásek, nevysušuje.

Stojí necelou stovku a za tyhle peníze je to opravdu moc fajn kousek, který neurazí a funguje na jedničku.

Jaké preferujete pudry?
Transparentní či barevné?

12 komentářů:

  1. Ahoj, tento pudr je taková až ikonický, já ho sice nikdy neměla, také nemám mastnou pleť a prakticky se nepudruji. Citlivé oči, to mě mrzí, a škoda těch paletek, co je zkusit poslat dál?? Jistě by byl zájem. ☺♥ Hlásím se. papa prima den

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj s pudrem mám zkušenosti, vlastně ho zrovna používám na střídačku s Fit me. S aušusovým balením musím souhlasit, to by opravdu Dermacol po těch letech mohl vylepšit. Přeji krásný víkend!

    OdpovědětVymazat
  3. Od Dermacolu jsem snad měla jen jejich rtěnky z dekorativky. Nicméně tenhle pudr má opravdu krásný reliéf :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na tomhle pudru jsem kdysi s líčením začínala, teď už mám jiné oblíbence, ale pořád ho považuji za moc fajn kousek za pár korun.

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá dobře a moc se mi líbí jeho design. :)) Dermacol má obecně super pudry. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pudr jsem nezkoušela, ten používám od Rimmel bezbarvý. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Rimmel jsem měla Stay Matte a ten mi moc nesedl :-/

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...