Nákupy a novinky za říjen 2021

Krásný den!
Trochu jsem teď přemýšlela nad frekvencí článků, dříve vycházely obden, ale v poslední době mi přišlo, že na takhle časté články nemám kolikrát téma a recenze vycházejí dříve, než bych ráda, takže jsem začala vydávat co každý třetí den. Vyhovuje mi to, co se týče času, neprosedím celou sobotu nad články, které mají vyjít další týden, ale náměty se mi tu teď zas dost množí a všechno vydávám hrozně se zpožděním, takže zas asi zkusím články obden, nebo minimálně tyhle měsíční statistiky.

Novinek nemám málo, jak jinak, je tu jak kosmetika, tak teda i něco na sebe. Za kosmetiku utrácím minimálně, to jsem opravdu koupila jen nezbytnosti, za to jsem se trochu rozšoupla u oblečení.

Kosmetika
Tradičně nějaký ten PR balíček, výhra a doplnění zásob. Ta péče budiž, přece jen se spotřebovává, ale přibyla mi i spousta dekorativky, ovšem krásné kousky, tak se moc těším.


Od arome.cz přišel opravdu nadupaný balíček. Balzám Blistex moc dobře znám a doporučuji, je úžasný, to samé tělový olej od Rituals. Co ale zkouším poprvé, tak pár kousků od Essence a Catrice z  novinek podzim/zima.

Doplňky stravy, pořád si říkám, že bych měla něco brát, vitamíny na imunitu a potřebovala bych snad i něco na paměť, protože jsem kolikrát totálně mimo. Trime.cz je česká značka a přišel mi od ní balíček Imunita, což se rozhodně teď hodí. Z doplňků mám radost, jak jsem psala, pořád si říkám, že musím něco brát, jen to u mě vázne u té pravidelnosti no, bývám lempl :D

Na instagramu jsem vyhrála tenhle nádherný balíček převážně dekorativní kosmetiky. Tvářenku Clinique znám a je božská a tenhle odstín dokonalý. Dále ikonickou rtěnku Barry M, která se zbarvuje dle Vašeho ph a potěšil i lesk Bourjois, opět v dokonalém odstínu.

Nezbytnosti, asi jsem trochu kecala, půlku z toho jsem vůbec nepotřebovala :D Tužidlo od Nivei je vůbec to nejlepší, co jsem kdy zkoušela. Nanesu, vyfoukám a ten objem, bomba. Krém na nohy doufám, že ty moje šíleně suché hnáty spasí. Soli do koupele jen tak pro radost a rtěnku Nyx jsem brala v Rossmannu v akci 1+1.

Oblečení
Když jsem byla na Václaváku vyzvednout jednu objednávku, tak jsem se rovnou stavila v Primarku, kde jsem šla cíleně pro spodní prádlo, které tam vychází na pár korun. Ještě mě zaujaly balerínky asi za 155Kč a jsou strašně pohodlné, legíny Friends jsou sice pyžamové, ale na doma ideální. Jen mě opět zarazily velikosti, už sahám po nejmenší XS a stejně je to veliké.

Objednala jsem si svoji první bundu, nosím kabátky, ale pak se stává, že třeba do lesa nemám co na sebe. Zalando apod nic, ale zaujala mě tahle bordeaux na Sinsay, je teploučká a věřím, že ji unosím. Ještě jsem přihodila ponožky s corgim a legíny, které ale jsou poměrně malé a klidně bych brala větší.

Kde kupujete oblečení?
Čím jste si udělaly radost?

14 komentářů:

  1. Ahoj, oblečení mě poslední dobou nejvíc bere od značek VeroModa, Only a tak, takže beru prakticky všude dle cen. Vivantis, Zalando, AboutYou někdy Zoot. Teď po práci si pojedu vyzvednout rolák, co mi dorazil z Mohita, tak se modlím, aby mi byl

    OdpovědětVymazat
  2. Díky za tip na tužidlo Nivea, zkusím, snad mi bude taky vyhovovat.
    Já v říjnu moc nenakupovala, ale šatník bych potřebovala obnovit - vlastně jsem si do něj nekoupila nic od začátku covidu a to už je nějaká chvíle (a navíc jsem tedy na HO zrovna nezhubla)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, ARomi balíčky bych brala taky, škoda, nepřijímají další spolupráce, ale balíček je super. No a ladí ti dokonce i s novou bundou. Taky tak trochu po nové pokukuji, uvidím, jakou a jestli vůbec něco vyberu. Krémy na ruce či nohy od Balea mi nesedí, ale to je jeden z mála produktů, které jsou na mne příliš "slabé". MOc pěkný článek milá Péto. Krásné dny. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepřijímají? Tak to je škoda. Ani ta Balea s ureou? Ta je dost oblíbená.

      Vymazat
  4. Novinek je opravdu hodně a neštvi mě s tou kosmetikou :D Furt jenom nakupuješ a málo spotřebováváš! :D :D
    Já taky vydávám článek co třetí den. Je pravda, že se mi docela hromadí a jsem pozadu s recenzemi, ale vyhovuje mi to tak a věřím, že kdybych vydávala obden, budu pak mít problém s dopisováním. Takhle k tomu sednu jednou týdně, napíšu tři články a stačí to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale já nakupuji minimálně, spíš dostávám 🤭
      Souhlas, obden je vážně časově náročné...

      Vymazat
  5. Já to mám s doplňky stravy taky tak, jsem ráda, že neberu žádné léky, protože bych to brala jak noty na buben, jednou jo a třikrát ne:D Jinak se mi líbí kosmetika a i oblečení, hlavně ta bunda je krásná. Spodní prádlo z Primarku je fajn, i když jsem nakupovala v zahraničních Primarcích, tak spodní prádlo a fusekle bývala povinnost:D

    OdpovědětVymazat
  6. Na lak na vlasy od Nivei nedám dopustit, jiný nepoužívám! :) Moc ráda bych ale zkusila tu řasenku, vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Už se těším, až Tě v té nové bundě uvidím :). Já už se chystám do Primarku asi 3 týdny, no už to bude možná 4 a pořád jsem tam nedošla. Ale tento týden bude snad volněji, tak stihnu i otevírací dobu a půjdu tam. A jak píšeš o té paměti, tak jsem ráda, že aspoň na ty naše setkání nezapomínáš :D :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná na nějaké zimní procházce 😆 V Primarku teď mají pěkné svetry :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...