Nivea - Řada Hydra Skin Effect | Sérum, denní hydratační gel, 7denní kúra

Nivea přichází každou chvíli na trh s dalšími a dalšími novinkami. Nedávno to byla řada Hydra Skin Effect, která obsahuje čistou kyselinu hyaluronovou, díky které intenzivně hydratuje a pomáhá s tvorbou vlastní kyseliny hyaluronové.


Povzbuzující hydratační sérum
Tohle sérum obsahuje 2,5x více kyseliny hyaluronové, než ostatní produkty. Již po prvním použití má pleť refreshnout, takže ideální jako rychlá záchrana. Pleť má být hydratovaná až na 72 hodin, hladší a vrásky redukovány.

Sérum je v podstatě taková vodička, která na pleti nelepí, ihned se vstřebá a bohužel za mě nic nedělá. Navíc hned na začátku složení je alkohol, což si docela s hydratační řadou protiřečí a bohužel ze séra je ten alkohol i dost cítit. Jakmile na pleť nanáším, tak ač by sérum jinak pěkně svěže vonělo, tak alkohol to vždy zazdí.

Osvěžující denní hydratační gel
Gel má hloubkově hydratovat až na 72 hodin, pleť osvěžit, rozzářit a zjemnit. Gelová textura slibuje nemastné složení a s tímhle rozhodně souhlasím. Často gelovější textury zanechávají na pleti lepivý film, ale to tenhle krém vůbec. Je moc příjemný a obzvlášť třeba na léto neskutečně osvěžující.

Krásně se vstřebává, nelepí, jemně svěže voní a na to, že se jedná o gel a já mám pleť dost suchou a gelové textury pro mě bývají málo hydratační, tak tenhle gelový krém hydratuje a vyživuje moc dobře. Pleť během používání byla v dobrém stavu, zářivá, bez suchých šupinek a osvěžená.

Intenzivní hydratační 7denní kúra
I tady je 2,5x větší koncentrace kyseliny hyaluronové, než například v krému. Obsahuje čistou kyselinu hyaluronovou, takže opět pomáhá k tvorbě vlastní, pleť má být pružnější, hydratovaná a hebká.

Tyhle ampulky už jsem měla v jiné verzi, s vitamínem C a byly moc fajn. Jsou skleněné a součástí balení je takový malý plast, kterým ampulky rozlomíte. Jde to bez problému a nestalo se mi, že by ampulka špatně praskla a všude byly střepy. Obsah je navíc dost bohatý, takže mě ampulka vydrží klidně na tři použití, takže rázem mám kúru na tři týdny.

Bohužel stejně jako u séra, tak ani u ampulek nemůžu říct, že bych pocítila nějaký rozdíl. Prostě mi přijde, že nic nedělají. Žádná větší hydratace, osvěžení či zářivější pleť, prostě nic, bohužel.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Zkoušely jste něco z řady?
Máte rády různé ampulky?

14 komentářů:

  1. Ahoj, z této řady jsem zkoušela plátýnkovou masku a za mě od Nivea zatím nejslabší, co jsem měla. Ten alkohol je prostě znát, obzvláště je-li obsazen na prvních příčkách složení. Ampulky jsem nikdy neměla a ani mě to neláká

    OdpovědětVymazat
  2. Já z téhle řady mám denní a noční krém, spolu s micelárkou. Ještě jsem nezkoušela, ale škoda toho séra, to by mě bývalo taky lákalo. Aspoň ušetřím:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Už nějaký ten pátek po Nivei nesahám a asi tuším proč. Přijde mi, že se v produktech rapidně zhoršila.

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle řadu jem zatím ani nezaznamenala.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, no vidíš, já bych řekla, že to bude přesně naopak...., gel mile překvapil, ale zatím jsem celkem slušně zásobená. Prima den. ☺

    OdpovědětVymazat
  6. O těchto krémech jsem uvažovala jako o přání k Vánocům, ráda bych je vyzkoušela. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...