Ryor - Dekorativní kosmetika

Věděly jste, že Ryor dělá i dekorativní kosmetiku? Značku mám spojenou převážně s péčí, ihned se mi vybaví pleťové krémy a přiznávám, že vůči dekorativce jsem byla dost skeptická, ale rovnou na úvod řeknu, že je to pro mě překvapením roku a vážně milým překvapením.


Podkladová báze
Podkladová báze má za úkol prodloužit výdrž líčení a zabránit rozmazání. Tato vyplňuje nerovnosti pleti jako jsou vrásky, sušší místa a dodává sametový pocit.

Jedná se o takovou tu klasickou silikonovou texturu, která vrásky jakoby vyplní a na pleti vytvoří film, díky kterému make-up poté lépe vypadá, nikam už nezalézá a je pravda, že i lépe drží. Pokud preferujete tyto textury u bází, které primárně vyplní vrásky, tak je báze fajn, navíc za super peníze.

Rozjasňující make-up 8v1
Musím se přiznat, že jsem od make-upu vůbec nic nečekala, o to více jsem byla překvapená a to opravdu mile. Z make-upu se okamžitě stal můj velký oblíbenec. Slibuje hydrataci, rozjasnění, zmírnění začervenání, díky krycím minerálním pigmentům i UV ochranu, zmatnění a zvláčnění.

Je určen pro všechny typy pleti a vhodný i na oční okolí. Make-up má střední krycí schopnost, možná dokonce až vyšší střední, takže pokud make-up moc nepoužíváte či preferujete jemnější krytí, tak tohle na Vás asi bude moc. Pleť ale nádherně sjednotí a souhlasím s tím, že je dotekuodolný a vydrží na pleti krásný po celý den.

Za sebe bych doporučila normální až sušší a zralé pleti, nejsem si úplně jistá, zda bude ideální na mastnou pleť, protože sám o sobě je make-up spíše mastnější textury a zřejmě půjde hůře zapracovat, tak, aby se netáhl. S mojí suchou si ovšem rozumí dokonale a i u očí, kde mívám dost vysušenou kůži a vrásky, tak nic nezvýrazní, nezaleze do vrásek a během dne více nevysuší.

V nabídce jsou tři odstíny a nebála bych se, že si nevyberou bledulky. Já si brala odstín Medium a je poměrně světlý.

Krémový rozjasňovač
Rozjasňovač je novinkou v portfoliu Ryoru a teda, maximálně povedenou. Rozjasňovač neobsahuje hromadu třpytek, ale jen drobnou perleť, která vypadá skvostně. Rozjasňovač nekřičí, ale zároveň je na pleti hezky vidět a vytváří přirozené odlesky.

Krémová textura, která neleze do vrásek a nevytáhne každou suchou šupinku, je opět vhodná pro sušší, zralou či normání pleť.

Dekorativní kosmetika od Ryoru je pro mě překvapením a objevem roku. Značku mám spojenou primárně s pečující kosmetikou, ale po této zkušenosti bych se dekorativky vůbec nebála. Make-up a rozjasňovač s čistým svědomím doporučím, oba kousky se staly mými velkými oblíbenci. Báze není špatná, ale ne každému sedne silikonová textura.


Barter spolupráce s kosik.cz/Ryor.

Zkoušely jste dekorativku?
Zaujala Vás?

12 komentářů:

  1. Že Ryor dělá dekorativku jsem zjistila až nedávno, bylo to docela překvapení. Je to má oblíbená značka, docela ráda bych něco vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem taky netušila, že Ryor dělá i dekorativku. Zaujal mne ten rozjasňovač; make-upy nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Péťo, jj kdysi jsem si na veletrhu Beauty tady na Výstavišti pořídila bázi a make-up. Báze mi velmi vyhovovala, ale make-up příliš ne. Krásný sváteční den Ti přeji. ☺♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, Ryor dekorativku znám, no mě obecně tato značka nechává chladnou. Jediné, co od nich mám ráda je pleťová řada s mořskou řasou na problematickou pleť. Tím to začíná a bohužel i končí

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem vůbec netušila, že Ryor dělá i dekorativku. Já zatím zkoušela jsem tělová másla, které mám velmi ráda!

    OdpovědětVymazat
  6. Ryor je skvělá značka a je pro mě překvapením, že má spoustu dekorativních produktů - podívám se po nich! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...