Unit4Men - Polská přírodní kosmetika pro muže

Dnes si dáme jedno pánské okénko. Je mi naprosto jasné, že většina mužů nemá na každý kousek těla několik speciálních produktů, plnou koupelnu kosmetiky, avšak také věřím, že nějaké to minimum používá opravdu každý, i kdyby to byl sprcháč 7v1, krém na ruce jako univerzální pomocník i na obličej a třeba něco na vousy.

Unit4Men je polská značka, která využívá pouze účinné přírodní ingredience, které regenerují, zklidňují a bojují proti stárnutí. V produktech nenajdete žádné parabeny, minerální oleje či silikony. Obaly vypadají moc pěkně, jsou jednoduché, ale zároveň velmi elegantní.


Parfémovaný sprchový gel 3v1
Dělala jsem si srandu ze 7v1, tak tenhle sprcháč je 3v1, takže klasika na tělo, obličej a vlasy. Je ideální i pro muže s citlivější a suchou pokožkou, jelikož nevysušuje a nenarušuje přírozené pH. Obsahuje například chmelový extrakt, aloe, která zklidňuje, extrakt z modřínu či estery kokosového oleje.

Na otázku, jaký je spcháč, mi bylo odpovězeno, že má skvělou barvu...Noo, takže jo, barvu má sympatickou, lehce oranžovou a gel má takovou až želatinovou texturu. Pění, umyje, nevysušuje a teda, nádherně voní. Vůně je mužná, ale zároveň je cítit po citrusech a bylinkách. Klidně bych ho používala sama.

Revitalizační pleťový krém
Pleťový krém bude u spousty mužů jistě oříšek, proč by se mazali, že. Na druhou stranu si myslím, že k této péči je třeba dozrát, dvacetiletý mladík si těžko bude poctivě mazat obličej, ale pokud Vám už táhne pomalu na čtyřicet, tak asi uznáte, že pleť je přece jen sušší, unavenější a péči to zkrátka už chce.

U tohoto krému je plusem to, že funguje i jako balzám po holení, kdy pokožku zklidňuje a neutralizuje zarudnutí. Zabraňuje vysoušení, zvlhčuje, bojuje proti známkám stárnutí a zklidňuje.

Obsahuje například alantoin, extrakt z lékořice, kaolín, ovesný beta glukan, nebo olej z hroznových semen. Krém je lehoučký, nemastný, pěkně se vstřebává bez mastného filmu a prý je po něm pleť opravdu mnohem hebčí a jemnější.

Moc děkuji Unit4Men za poskytnutí produktů k recenzi.

Co používájí Vaši muži?
Pečují o svou pleť?

10 komentářů:

  1. Líbí se mi ,,finta" schovat pleťový krém do produktu, který by sloužil jako balzám na holení. Já si myslím, že muži by měli pečovat i o svou pleť, ale neznám způsob, jak jim to vysvětlit:D

    OdpovědětVymazat
  2. Můj muž používá sprcháč a deodorant a tím končí. Když má pocit, že má suchý obličej, půjčí si můj noční krém :D.
    Tahle kosmetika má elegantní balení, myslím, že by to byl hezký dárek.

    OdpovědětVymazat
  3. Můj chlap uznává jen sprcháče 3v1 a nic víc nepotřebuje. Ještě pak pěnu na holení, deodorant a parfém, tím končíme :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, můj přítel uznává jen sprcháč 3v1 a gel na vlasy :-D Ještě teda něco na holení, parfém a tím to tak hasne.

    OdpovědětVymazat
  5. To vypadá na super produkty a hned mám tip co dát pod stromeček taťkovi nebo bráchovi. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...