Výlet do plzeňské zoo

Krásný den!
Za poslední měsíc jsem docela výletila a ještě pár článků Vám dlužím. Dnes si ovšem přijdou na své milovníci zvířat. Je to teda už tak měsíc, kdy jsme na otočku zajeli do Plzně do zoo. Zoo je to moc pěkná, poměrně rozhlehlá, takže několik hodin jsme tam strávili, je ale pravda, že pokud chcete vidět opravdu vše, tak se kolikrát musíte vracet.

Očekávejte kopcovitější terén, občas to třeba pro kočár je lehce náročnější, ale jinak myslím, že bez problémů, navíc lesní cestičky jsou spíše přímé zkratky a brát to můžete běžnými cestami. Co se mi moc líbí, že zahrada je opravdu hodně udržovaná a kolem všech cest je spousta květin, keřů a stromů. Vše navíc s jmenovkami, takže pro milovníky botaniky menší ráj.

Letos se moc povedla panda červená, která nejprve pobíhala a pak se předvedla i při lezení na stromě. Výborný byl kuandu, což je v podstatě stomový ježek, byli tu rovnou tři, z toho jedno mládě a byli krásně vidět, jeden dokonce aktivní. Co mě ovšem dostalo, tak malí krokodýli ještě ve vajíčkách.


Líbí se Vám plzeňská zoo?
Jaká zvířata máte rádi?

10 komentářů:

  1. Do Zoo chodím moc ráda, v tomhle jsem trochu jak dítě:-D Ale v té plzeňské jsem ještě nebyla, budu to muset napravit:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zoo v Plzni je opravdu krásná, moc se mi tam líbilo a určitě tam v létě zavítám znovu. :)) Krásné fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, ZOO, tam už jsem nebyla ani nepamatuju...

    OdpovědětVymazat
  4. V této zoo jsem byla jako dítě a popravdě už si to moc nepamatuji. Já taky mám ještě v zásobě články dokonce z prázdnin, tak to budu muset dohnat :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...