Yankee Candle - Garden Hideaway | Letní kolekce 2020

Kolekci Garden Hideaway jsem již měla a to jarní a ač nejsem tolik na květinové vůně, tak jsem z ní byla nadšená a časem bych určitě některé vůně chtěla ve svíci. Hodně jsem se teda těšila i na letní verzi.


Sweet Honeycomb - Sladká medová plástev
Popis: Jemná sladká vůně teplého medu přímo z plástve - přírodní uklidňující vůně s dotekem karamelu, santálového dřeva a vanilky.

Vůbec nevím, co se děje, ale přijde mi, že v poslední době tak dobrou půlku vosků vůbec necítím. Přitom je neskladuji dlouho, jsou to vůně, které mám doma poměrně nově, takže vyvoněné být nemohou. Tenhle vosk jsem třeba vůbec nevnímala a lehký závan jsem cítila jen opravdu nad aromkou.

Water Garden - Zahradní potůček
Popis: Velmi čistá svěží kompozice. Vůně rozkvetlých bílých květů dodávají sladký dotek jemným zvukům zurčící chladivé vody potůčku za vaší zahrádou.

Water Garden mě moc mile překvapilo, zrovna tahle vůně mě nelákala vůbec a nic jsem nečekala. Navíc to je taková ta štiplavá, čistá vůně, což vůbec nevyhledávám, ale musím říct, že mi fakt voněla. Provoněla pokoj, sice decentně, ale příjemně. Jakmile jsem vstoupila do daného pokoje, tak jsem si hned řekla, že tam něco pěkně voní, ale zároveň nijak neruší.

Calamansi Cocktail - Koktejl z kalamondinu
Popis: Drink jako stvořený k popíjení na vašem oblíbeném stinném místě zahrady. Dráždivá a zároveň uklidňující vůně s kapkou sladkého citrusového ovoce.

Opravdu si musím dát s Yankee Candle asi pauzu, poslední dobou téměř nic necítím a není to tím, že by vosky byly staré a vyvoněné. I když vosku dám více, tak pokud se vyloženě nenahnu nad aromku, tak prostě nic. Tohle je za studena kyselá, citrusová vůně, skvělá na léto, ale po zapálení jsem skoro nic necítila.

Lime & Coriander - Limetka a koriandr
Popis: Perfektní svěží kombinace pro horké dny. Sladké šťavnaté limetky a zelené lístky koriandru prodchnou vzduch lehkou osvěžující vůní.

I tahle limetka s koriandrem je hodně nakyslá vůně, oproti předchozí ale výraznější, jakoby tvrdší, když to tak řeknu. Nemůžu říct, že bych vyloženě cítila koriandr, ale určitě šmrncnutá bylinkou je a je to skvělá kombinace, ale zase jen za studena. Po zapálení? Ten samý problém.

Garden Picnic - Zahradní piknik
Popis: Svěží a velmi příjemná ovocně květinová vůně. Přineste si deku, rozložte jí na trávník a na ní položte piknikový koš se šťavnatým zralým ovocem. Užijte si odpočinek mezi vonícími květinami.

Tohle je typická květinová vůně, ovoce v ní nevnímám ani trošku. Jak jsem ale psala v úvodu, ač květiny nevyhledávám, tak tahle kolekce mi vážně voní, i když je cítit pouze po květinách. Garden Picnic je jemná, nevtíravá, decentně provoní a věřím, že bude vonět většině.


Také často teď vosky vůbec necítíte?
Zkoušely jste některou vůni?

16 komentářů:

  1. Já YC skoro nekupuju, takže nemám zkušensot. Měla jsem tu teď zapálenou loňskou svíčku ve skle z Lidlu a ta byla taky moc pokoj neprovoněla - citíla jsem ji víc jen když jsem šla kolem. Ale to mohlo být tím, že byla z loňska (loni svíčka ze stejné řady voněla docela slušně)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas se tak stane, že jedna voní, jiná zas ne...

      Vymazat
  2. Já votivky moc nekupuji, přišlo mi, že i když jsem je dávala po kouskách do aromalampy jako vosk, tak voněly mnohem méně než vosk nebo svíčka, někdy skoro neznatelně. Z téhle kolekce jsem měla Sweet Honeycomb a Garden Picnic a obě mi voněly moc hezky:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Peti, já votivky vůbec nekupuju... klasických vosků mám doma hodně, ale spíš z minulosti, z předchozích kolekcí. Poslední roky kupuji pouze střední a velké svíčky a u nich problém nemám, že bych je necítila...
    Jinak ta medová vůně vypadá super, úplně přesně můj typ vůně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se teď naučila právě na votivky a vosky, kdy aspoň zkusím celou kolekci 🤭

      Vymazat
  4. Votivky jsem měla, ale spíš preferuji vosky, ovšem obě vůně GARDEN vypadají dle popisu skvěle. ☺ Těším se na zimní - vánoční edici. Krásný víkend. ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Jej, to je škoda, že většinu vosku jsi necítila. Já si od YC beru hlavně svíčky, i když nějaké vosky mám doma taky. Nikdy u mě ale nebyl takový problém jako u tebe..

    OdpovědětVymazat
  6. Ty vypadají krásně a musí tak i vonět, svíčky od Yankee mám nejraději. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Ja tieto sviečky ešte nemám a ani som ešte neskúšala. Keďže mám 5 detí tak u nás idú skôr tie lacnejšie sviečky :)

    Andulka z blogu >> DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...