Balea - Pleťová textilní maska Be Soft

Vůbec netuším, zda se tahle maska dá ještě sehnat, kolikrát se ty limitky mění šílenou rychlostí. Tuším, že nyní je v DM maska se žirafou a před nějakou dobou jsem měla zas s pandou a koalou, masky podle obalu a názvu spadají do limitky Be You.

Mně osobně Balea masky moc nesedí, málokterá něco dělá, ale králíkovi jsem prostě odolat nedokázala, už jen kvůli tomu ňuňu obalu. Obsahuje kyselinu hyaluronovu a extrakt z grapefruitu. Slibuje intenzivní hydrataci a svěží a zářivější pleť. Nechává se působit až 20 minut a zbytky séra se poté vklepou do pleti.

Maska má na sobě roztomilého ušáka, je tak akorát napuštěná, k pleti krásně přilne, zároveň ale sérum zbytečně nikde nestejka. Maska drží po celou dobu, co ji na obličeji máte.

Co se týče výsledků, tak patří mezi ty lepší masky od Balei. Po použití byla pleť hydratovanější a velmi heboučká na dotek, doslova Be Soft.


Co Vy a Balea masky?
Vyhovují Vám?

8 komentářů:

  1. Ahoj, Balea masky si kupuji jen občas. Mám od nich ráda akorát ty hydrogelové, ale občas neodolám ani těm obyčejným, zrovna teď doma mám tu žirafí, ale ještě jsem jí nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  2. Masku od Balea jsem už dlouho žádnou neměla, ty co jsem měla v minulosti, tak mě vesměs nenadchly, spíš si kupuji ty od Garnier, jsou dražší než Balea, ale jsem s nimi spokojená.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá krásně už jen tím designem, masky od Balei mám moc ráda. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Obal je opravdu roztomilý, ale taky mi přijde, že Balea masky nějak nefungují. Dlouho jsem žádnou neměla, ale myslím, že se nic nezměnilo.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...