Brand box - Prosinec 2021

Krásný den!
Užíváte si vánoční dovči/prázdnin či pracujete? Já mám tenhle týden volno a krom pohádek a cukroví bych ráda stihla sepsat co nejvíce článků, něco pofotit, číst a udělat povánoční úklid, jelikož předvánoční jsem nestihla ani omylem.

Před Vánoci dorazil prosincový Brand box s podtitulem Vánoční speciál, ovšem obsah mi teda nijak vánoční nepřišel krom jednoho produktu, což je škoda, protože více zaměřený box právě na pečení a vánoční svátky bych docela brala.

Jako první jsem z boxu vytáhla dva časopisy a to Bylinky a Domácího lékaře. K tomuto mám takový neutrální postoj, nevyužiji, ale na druhou stranu je fajn, že aspoň tématicky to k boxu sedí a věřím, že někoho časopisy potěší.


Bonavita Oat Pillows jahodové - 375g, 69,90Kč
Novinkou jsou ovesné polštářky, které mají vysoký obsah vlákniny, jsou z celozrnných vloček a bez umělých aromat. Líbí se mi, že suroviny jsou od lokálních dodavatelů. Už jsem chutnala a jsou dobré, jahodová náplň tak akorát sladká, takže fajn.

Babiččina volba Mouka na perníčky hladká - 1kg, 17,90Kč
Jediným vánočním produktem je mouka na perníčky, jen škoda, že přišla až v době, kdy už jsem měla napečeno. Jedná se o limitku, která byla dostupná do vyprodání zásob v Globusu.

Lagris mletý mák - 200g, 39,90Kč
Jedná se o 100% mák bez konzervantů či čehokoliv přidaného. Já osobně mák nerada, ale využiji aspoň do buchet, takže věřím, že využití se nakonec najde.

Zátkovy Vaječné těstoviny Abeceda - 500g, 26,90Kč
Těstoviny na letáčku nejsou, takže produkt navíc, což je ale super. Těstoviny do polévky využívám často a zrovna docházely, tohle se u nás využije v každém případě.

Tchibo Barista Espresso Style - 200g, 199,90Kč

Konečně kafe a ne čaj, tohle mi udělalo vůbec největší radost, palec nahoru a zas doufám, že co nejdříve :D

Develey Dresink francouzský - 230ml, 49Kč
Pikantně kořeněný s koprovými snítky a rajčatovým protlakem. Je krémový a ze 100% přírodních surovin, bez lepku a vhodný pro všechny možné saláty. Dresinky mám ráda a na zeleninu se hodí, jen mi vadí, že snad v každém je přidaný cukr a tohle není výjimka.

Joya BIO kokosový nápoj - 200ml, 29,90Kč
V boxu již tenhle kokosový nápoj byl. Je bez přidaného cukru a dochucovadel, bez laktózy a sójy. Dá se využít snad na vše, od svačiny, kdy můžete díky brčku využít jako pitíčko, až po přidání do kávy či na vaření.

Bonduelle Créatif Olive - 425ml, 39,90Kč
Kukuřici od Bonduelle mám nejraději, tahle je navíc se zelenými a černými olivami a červenými paprikami.

Také byste ocenili více zaměřený box na Vánoce?
Co na obsah říkáte?

11 komentářů:

  1. Taky mne mrzelo, že box nebyl lépe tematicky laděný. A i pro mne dorazila perníčková mouka pozdě (on perníčky tři dny před Vánoci asi peče málokdo ;-))

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujímavý mix, určite by som niečo využila. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Joya drink znám a moc mi chutnal, určitě koupím znovu. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Jako něco mi tam chybělo, ale dá se využít vše. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mi jako vánoční produkt připadá jen ta mouka, škoda, třeba příští rok bude více vánoční :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že se tento box velmi povedl. Využila bych asi všechno :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...