Co jsem dostala od Ježíška | Vánoce 2021

Krásný den!
Konec roku je pomalu tu a jako poslední letošní článek dáme Ježíška. Ač teda dlužím ještě spousty recenzí a tuším, že i nějaký ten výlet, tak prvně určitě shrnu prosinec a poté hned tu nejlepší, ale i nejhorší kosmetiku roku a samozřejmě celkové shrnutí.

Ty svátky šíleně utekly a ač jsem v prosinci měla vánoční náladu, tak mi přímo na Vánoce nepřišlo, že už je to tu, ale užila jsem si je, o tom žádná. Každý rok na Štědrý den chodíme s kamarádkou hned ráno do místní hospůdky na kafe a sklenku a předáme si dárečky, je to letitá tradice a pokaždé se na tu hospodu na Vánoce těšíme. Poté pokračuji sklenkou u obsousedky, od které si rovnou přinesu láhev vaječňáku a hned na to se staví sousedka na sklenku a pokec. Ano, na Vánoce jsem vůbec nejsociálnější za celý rok :D

Štědrý večer trávím s rodinou a to jak s rodiči a bráchou, tak i prarodiči a strejdou. Večeři má na starost babička, proto ten čas během dne. Další Vánoce proběhly hned druhý den, tentokrát pouze ve dvou, ale také se vší parádou jako je klasická večeře, stromeček, dárečky...

Ještě před Vánoci jsme měly sraz s Kačí a Veru, kdy tradičně zajdeme na něco dobrého a dáme si také Ježíška. Holky mě znají, takže jsem dostala spoustu kosmetiky, vůni do bytu či roztomilý hrneček. Převážně u nás vede ta kosmetika, takže jsme se vzájemně obdarovaly něčím novým, ať je co zkoušet.


Hodná jsem byla i v práci, samozřejmě :D Z práce, kde jsem už dlouhá léta a mám to v podstatě na plný úvazek, jsem dostala dárkový set od Weledy a poukázku do Sephory, kosmetikou se prostě nic nezkazí. Od maminky od menších dětí prý praktické dárky, které by ji samotnou potěšily a mě teda také, domácí vaječňák (opravdu výborný), svařák a krásnou svíčku Na kopečku s vůní perníčku, úplně je mi líto ji zapálit, takže zatím se kochám. Od listopadu jsem ještě v jedné rodině a tam jsem dostala svíčku WoodWick, ňuňu háčkovaného méďu a kolekci černých čajů.

Tohle jsou takové drobnosti od známé a sousedek, ještě chybí další lahev vaječňáku na fotce :D. Mě teda hrozně potěší, i když dostanu třeba jen nějakou drobnou svíčku jako je napříkad ten andílek na fotce. Mám podobné maličkosti pro radost moc ráda. Ten pentagram je od známé, která se zajímá o magii a má odrážet zlé kletby.

Moje jediné přání letos byly legíny, Lelosi. Mamča to ale vždy přežene a místo jednoho dárku, toho koupí mnohem více. Lelosi jsem dostala, z čehož mám fakt radost, mám tu jak obyč černé, tak naopak ještě hodně barevné. Boží jsou teplé kraťasy na spaní :D a letos každý dostal něco od Dedoles. Rolák je přesně podle mého gusta, ten mě hodně potěšil a jako poslední boty, já teda koukám po pevnějších válenkách, ale tyhle rozhodně také v mrazu unosím.

Co by to bylo za Vánoce bez knih, od kamarádky jsem dostala celu sérii Začít znovu, na kterou jsem velmi zvědavá, jelikož autorka je všude hodně chválená. Od bráchy zas třetí díl Harryho Pottera, protože loni jsem dostala první dva, na dalších x let má ještě s dárky vystaráno :D Od obou jsem též dostala Funko Pop postavičky, konkrétně Wonder Woman a vánočního tygra.

Vánoce ve dvou a roztomilosti i od Honzovy maminky jako jsou teplé ponožky a vánoční hrneček, dárky byly zabalené v látkové tašce s domečky, což bylo nápadité a dárečky moc potěšily. Boží třička, na Friends jsem koukala, ale odolala a přinesl nakonec Ježíšek, to samé velkou svíčku Yankee Candle s boží sušenkovou vůní. Praktický dárek v podobě stativu na foťák a dárečky dostalo i autíčko, konečně bude osobnější díky vůním YC.

Co krásného jste našli pod stromečkem?
Jak jste Vánoce oslavili?

10 komentářů:

  1. Krásné dárečky:-) Já jsem dostala dárečky v podobném duchu, svíčky a vosky, kosmetika, nechyběly ani praktické dárky, které se opakují každý rok, jako ponožky nebo spodní prádlo a taky poukázky do obchodů nebo peníze, takže si další dárečky ještě vyberu sama:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Dostala jsi krásné dárečky, určitě ti udělaly radost! :)) Já jsem nadšená z nového objektivu, vůbec jsem ho pod stromečkem nečekala. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dostala jsi skvělé dárky. Monu Kasten mám taky tyto knihy, ale zatím jsem se k ním nedostala.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne darčeky a ja som dostala mnoho zaujimavých darčekov, prajem pekný rok 2022 :)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem dostala nějaké knihy, ale byl to takový všelijaký mix autorů :)
    Dále jsem dostala parfémy, nějaké oblečení, no v lednu si o tom budeš moc přečíst u mě na blogu.
    Každopádně Dedoles dostal snad každý, nás mamka taky všechny obdarovala :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já už se na Vánoce těším. Mám ráda tu atmosféru, pečení cukroví, koukání na pohádky, je to takový klid a pohoda. Samozřejmě se taky těším, co mi manžel koupí za dárky :-D . Dala jsem mu zatím jen typ na tyto náušnice , tak doufám, že mi je koupí a pak vymyslí ještě něco, abych byla překvapená :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...