Faberlic - Sprchový gel jablko & skořice Lovely Moments

Faberlic je ruská kosmetika, která prý jako jediná obsahuje kyslíkový komplex, který dodává kyslík přímo do buněk pokožky. Funguje na principu přímého prodeje, takže vlastně jako Avon, Oriflame apod. Možná i kvůli tomu s ní nemám žádnou zkušenost a bohužel ji na netu potkávám jen díky prodejkyním, což věřím, že ne každému je sympatické.


Ke mně se dostal vánoční sprchový gel z řady Lovely Moments s vůní skořice a jablka a ta vůně je vážně dokonalá. Opravdu autentická vůně koření a jablíčka, na advent prostě mush-have produkt. K tomu samozřejmě roztomilé balení a já se do sprchy těším každý den o to více.

Má klasickou řídkou, gelovou texturu, která napění spíše decentně, umyje, zkrátka klasika. Nějakou hydrataci ovšem nečekejte a pokud máte sušší a citlivou pokožku, tak určitě bude třeba po sprše tělo namazat, kolikrát mám pocit lehkého pnutí, takže rozhodně mazat.

Sprcháč je super svou vůní, vlastnostmi je to průměr, který neurazí, ale ani nenadchne.

Znáte Faberlic?
Jste v pohodě s přímým prodejem?

8 komentářů:

  1. Faberlic vím, že existuje, ale zkušenost nemám žádnou. Přímý prodej mi nevadí, ale nemám ráda různé vnucování apod., chci si sama vybrat co mě případně zaujme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, nejlepší je, když už se značka dá koupit i normálně na e-shopech.

      Vymazat
  2. Ahoj od Faberlic jsem měla kokosový krém na ruce a byl hrozně fajn. Akorát je mi blbé u někoho objednávat jenom krém, tak počkám až mě toho zaujme víc.

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě nádherně voní, tahle kombinace nikdy nezklame. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně takovou kosmetiku, která je typově jako Avon či Oriflame prostě nevyhledávám a mám na ni averzi. Myslím si, že kvalitní taky úplně nebude a prostě mi svým způsobem celý ten komplex nesedí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...