Patisserie de Bain - Tělové mléko a krém na ruce

Je to hrozné, ale já na ty obaly prostě slyším a právě na obal mě nalákala značka Patissrie de Bain která je na pohled úplně k sežrání. Nádech Francie, dobrot, nešlo odolat a musela jsem něco vyzkoušet. A v dnešním článku se dozvíte, zda za to stojí i obsah.


Tělové mléko Sweet as Cherry Pie
Mléko slibuje lehké vstřebávání, hydrataci a pokožku po použití jemnou a hebkou s vůní třešňového koláče. Ta vůně je úplně božská, jakmile jsem k mléku přičichla, pomalu se mi sbíhaly sliny. Bohužel vůně je ale pěkná pouze v tubě. Jakmile jsem mléko nanesla na pokožku, tak ze sladkého koláče se najednou stala taková divná, zatuchlá parfemace.

Hrozné je i vstřebávání, mléko se ne a ne vsáknout, takže při roztírání furt tam a zpátky táhnete produkt, který se prostě nechce vstřebat a to je přitom dost lehoučké. A hydratace? Asi je všem jasné, že ani ta to nezachrání. Sice je ve složení bambucké máslo a ricinový olej, ale také alkoholy a to mléko absolutně nehydratuje.

Krém na ruce Cranberries and Cream
I krém na ruce slibuje dobré vstřebávání, hydrataci a ruce provoněné a hebké. Tady už je vůně moc příjemná nejen v tubě, ale i po natření. Velmi sladká a zároveň lehce nakyslá vůně brusinek. Nic chemického, takže chválím.

Krém má poměrně hutnou texturu, takže chvilku trvá, než se plně vsákne, je třeba počítat s tím, že nějakou tu minutku zanechává na rukou mastnější film, ale není to nic hrozného, navíc ta hutná konzistenci je příjemná.

Složení je dost obdobné jako u mléka, ale překvapivě hydratace není až tak marná. Sice na velmi suché ruce stačit nebude a rozhodně ani suché ruce nezachrání, ale jako prevence je fajn a nějakou tu výživu také dodá.

Znáte značku?
Necháte se zlákat na obal?

8 komentářů:

  1. Ahoj, značku vůbec neznám, ale obaly vypadají hezky. Určitě patřím k té skupině, kterou obal dost ovlivňuje :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Hezké obaly určitě, škoda kvality toho mléka. Taková mléka, co si je člověk po sobě patlá sem a tam, nesnáším.

    OdpovědětVymazat
  3. Krémy na ruce jsou u mě přes zimu nedostatkovým zbožím! :D :) Design mají krásný. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to já na obaly zase moc neslyším. Popravdě o této značce slyším prvně. Škoda, že je taková průměrná..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...