Random aneb listopad 2021

Krásné zasněžené ráno!
Tady v Praze je úplně bílo a mně dochází, že ty zimní boty už opravdu hodně hoří a trošku chytám paniku, že v tomhle přece nezvládnu řídit, tak snad ten sníh zas roztaje :D Nejsem milovník zimy a sněhu a sníh uznávám snad jen na horách a i to je na pováženou :D

Listopad mi přijde, že nebyl zas tak bohatý, jako jiné měsíce, přesto jsem si podzim užila. Mám ale novou práci, teda ne vyloženě novou, ale další úvazek a vyklupovalo se z toho nějakých 27 hodin týdně, takže opravdu od rána do večera mám práci a času najednou mnohem méně.

Na státní svátek jsme si udělali výlet do chomutovské zoo, která je moc příjemná, je to celé v lese, docela rozlehlá, i když na spoustě místech nic není, takže to projdete ve výsledku docela rychle. Ale takhle na podzim to hýřilo barvami, všude listí, moc pěkné. Cestou jsme ještě udělali zastávku u nedostavěného chrámu v Panenském Týnci, který údajně leží na léčebné zóně a chodí sem hodně lidé s depresemi apod. Určitě budou články.

Zvládly jsme s holkama tradiční posezení a objevily nový podnik Crostone, který moc doporučujeme, od jídla, až po prostor a obsluhu.

Konečně jsem byla u kadeřnice, úplně se stydím s těmi kilometrovými odrosty a vymytou barvou do salonu vkročit, ale odcházím vždy jako nová a ty vlasy miluji. Na konci měsíce začal také advent, zapálili jsme první svíčku a já se vrhla na pečení, jelikož mám čas jen o víkendu.

Vaření / Kino / Svatomartinská husa

Crostone

Crostone / Nehty / S mamčou na obědě

Hair by Martina

Chrám v Panenském Týnci

Zoopark Chomutov

Zmrzka v zimě :D / Kytičká / Vánoce začaly :D

Advent / Perníčky / Rohlíčky

Užili jste si poslední podzimní měsíc?
Co plánujete na zimu?

10 komentářů:

  1. Hezké listopadové shrnutí. Já měla vlastně listopad takový poklidný. A taky už jsem začala péct :).

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, to jsou skvělé fotky! V Panenském Týnci jsem byla s přítelem. Snažila jsem se tam vycítit tu energii, ale asi se mi to moc nepodařilo :-D Ke kadeřnici potřebuji jako sůl...zkusím se zítra objednat, chtěla bych zesvětlit vlasy i lehce střihnout :-) A do Zoo v Chomutově bych se ráda podívala :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, pěkný měsíc hlavně po té gastronomické stránce. Já stihla akorát nějaké rodinné oslavy, po dlouhé době koncert a ke kadeřnici pokud to nezavřou zavítám 13. prosince. Taky už to potřebuju, naposledy jsem tam byla v létě.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten chrám vypadá krásně, hned bych tam vyrazila na podzimní výlet. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...