Vypáleno (7)

Krásný den!
Doufám, že si užíváte vánoční svátky a pod stromečkem jste našly něco hezkého, po čem jste toužily. Určitě ani u mě na blogu Vás vánoční článek nemine, zatím můžete vidět něco málo na instagramu a protože nění čas ztrácet čas, tak si dáme jeden článek mimo vánoční téma.

Téměr po roce článek do rubriky Vypáleno? Nemyslete si, pálím pořád, ale sklenice a obaly jsem jen shromažďovala, ale nebyl moc prostor nafotit na článek. Ovšem články na jednotlivé kolekce vycházely, takže na ně Vás budu v tomto vypálenu i odkazovat, pokud Vás bude k vůním toho zajímat více.

Troufám si tvrdit, že určitě další článek bude brzy, co tak koukám na tyhle fotky, tak jsem si jistá, že další prázdné sklenice zase mám schované.


Cukrová vata byla jeden čas strašně populární a prodávala se za neuvěřitelné peníze. Miluji tyhle sladké vůně a i kvůli ceně jsem si tuhle krásku pořád šetřila, ale z krásné růžové se už stávala oranžová ošklivka a nezbývalo než ukončit svíčce trápení. Určitě do budoucna ale budu chtít znovu, moje oblíbená parfemace.

Profissimo jsem dostala od Veru k narozeninám a teda, moc milé překvapení. Havana Nights byla slaďoučká vůně, která provoněla pokoj a svíčka i moc hezky vypadala. Přiznávám, že jsem vůbec nečekala, že bych jí v místnosti cítila.

Kolekce Garden Hideaway, konkrétně letní kolekce 2020, je plná sladkých, květinových vůní. Překvapivě mi nejvíc sedla Water Garden, což je čistá vůně a v místnosti neuvěřitelně příjemná a jemná. Začala jsem ale mít ten problém, že většinu vůní v poslední době necítím, přitom vosky nejsou staré, takže nevím, co se děje.

Sunday Brunch jsem nezkoušela celou, tak půlka kolekce mi chybí, ale z těchto vůní jsem si zamilovala pochopitelně Belgian Waffles, vůně plná cukru a těsta, pro mě dokonalá vůně a milé překvapení Floral Candy, což je sice sladká vůně, ve které se ovšem mísí cukr s květinami, zajímavé.

Docela mě štve, že jsem svíčku nevyfotila před zapálením. Jedná se o značku Diamantové svíčky, v každé svíčce se nachází určitý šperk. Vy si vybere typ svíčky, vůni a co byste ve svíčce chtěly najít (prstýnek, naušnice..), konkrétně je to ale už překvapení. Tohle byla překrásná vůně šeříku a našla jsem v ní moc hezké růžové naušnice ve tvaru kytiček. Úplně mi bylo líto ji zapálit. Podle mě je to i zajímavý a originální dárek, tak kdyžtak mrkněte sem.

Pálíte více vosky, nebo svíčky?
Baví Vás stále svíčkové články?

10 komentářů:

  1. Ano, články mě baví moc:-) Pálím jak vosky tak svíčky, od nových nebo neznámých vůní si kupuji vosk nebo votivku a až vím, jak voní, tak teprve pak si skupuji svíčku.
    Moc mě zaujala ta svíčka se šperkem, vůbec jsem nevěděla, že něco takového existuje:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Na "pálící" články ráda kouknu. Já pálím víc svíčky, ať už klasiku bez parfemace, jen kvůli atmosféře, nebo nějaké s vůní. Vosky používám minimálně, do aromalampy si většinou kupuju vonné olejíčky. I když teď před Vánoci jsem v práci měla vosky z nějakého dávnějšího výprodeje v Tescomě (přihodila jsem si je, abych dosáhla na dopravu zdarma). Měly vůni levandule a byly docela fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, já letos poprvé zainvestovala do dražší svíčky a úplně mě to uchvátilo. Aktuálně mám doma právě onu první lásku WoodWick Vanilla & Sea Salt, no od Yankee mám v plánu jejich Black Cherry. Sladké vůně svým způsobem ráda mám, ale zase ne žádné bolehlavy, spíš takové kyselkavé občas kořenité vůně. Svíčka s obsahem šperku mě zaujala jako dárek pro tetu, ona šperky ráda a tohle by byl originální způsob, jak nějaké darovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na tu šperkovou určo mrkni, jistě potěší :)

      Vymazat
  4. Během Vánoc je u mě spotřeba svíček obrovská, hlavně Yankee svíčky jsou naprosto dokonalé. :))

    OdpovědětVymazat
  5. U nás jede hlavně Yankee Candle, jak vosky tak svíčky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...