Balea - Hydrogelová pleťová maska s růžovou vodou

Pomalu se blíží nový měsíc a než se vrhneme na první letošní statistiky, tak ještě stihnu jednu kosmetickou recenzi a to na masku od Balei. Opět nevím, jak to často u této značky bývá, zda je maska ještě k sehnání. Ten sortiment se hodně mění, některé limitky setrvají v regálech dlouho, jiné hned mizí.

Maska obsahuje růžovou vodu, niacinamid a kyselinu hyaluronovou, které mají pleti dopřát potřebnou hydrataci a pleť má být pevnější a zářivější.

Víte, že já s maskami Balea mám takový komplikovaný vztah, většina mi přijde k ničemu, ale u téhle jsem si říkala, že by nemusela být špatná. Žádný rozkošný obal, netextilní plátýnko, ale gelové, to by mohlo fungovat lépe a vážně funguje.

Maska je rozdělená na dvě části, což je super, protože se díky tomu lépe přizpůsobí tvaru a velikosti obličeje. Je ovšem tak šíleně moc napuštěná, že než jsem ji vůbec nasadila, tak klouzala z rukou, tekla a práce vážně o nervy, ale po vyhraném boji již pěkně na obličeji držela a nesjížděla.

Po použití byla pleť nádherně heboučká, velmi jemná na dotek a rozhodně se dá mluvit i o dodání nějaké té hydratace a výživy. Po této zkušenosti zas velmi ráda po nějaké hydrogelové sáhnu.


Zkoušely jste?
Také Vám sedla více?

12 komentářů:

  1. Nezkoušela, ale na tuhle bych si dala říct, na hydrogelové masky Balea jsem slyšela už více chvály:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu jsem nezaregistrovala, ale je fakt, že do DMka zas tak často nechodím

    OdpovědětVymazat
  3. Já už masku od Baley neměla ani nepamatuju. Ale dostala jsem nějaké od Domči na Vánoce, tak se docela těším až je vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, já z této řady měla 2x polštářky pod oči. Poslední dobou s Balea maskama taky válčím, ale co jsem taky vykoukla tak ty hydrogelové bývají dobré, i teďka Petra Lovely Hair chválila právě ty gelové.

    OdpovědětVymazat
  5. Balea má super masky, za tu cenu si jich vždycky naberu pomalu plný košík. :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...