Garnier - Vlasová péče Olive Mystique

Poměrně se mi povedlo zredukovat vlasovou péči, u zásob jsem se dostala konečně ke starším kouskům a brzy bude na čase mrknout po něčem novém. Co jsem spotřebovala naposled, tak je olivová řada od Garnier, konkrétně šampon a balzám. Před ní jsem měla Goodbye Damage, kde mi sedl šampon, ale balzám s maskou byly spíše průměr.


Vyživující šampon
Olive Mystique spadá do oblíbené řady Botanic Therapy, olivová verze je vyživující, tudíž vhodná pro suché a poškozené vlasy. Šampon má za úkol regenerovat od kořínků až po konečky, dodávat výživu a hydrataci a vlasy zjemňovat.

Obsahuje olivový olej, který intenzivně vyživuje vlasové vlákno. Naopak je bez parabenů. Šampon má klasickou gelovou a řídkou texturu, která vytváří ve vlasech velmi bohatou pěnu. Vůně je hodně jemná, pokud nemáte rády olivy, tak se jich tady bát nemusíte, naopak pokud máte rády provoněné vlasy, tak vůně je tak decentní, že se ve vlasech neudrží a nejde z vlasů cítit.

Umyje a vlasy jsou hezky nadýchané, objemné, ale bohužel se docela rychle mastí. Teda rychle, v mém případě to znamená, že třetí den po umytí už nejsou úplně ready. Za mě docela průměr a oproti Goodbye Damage vyloženě slabota.

Vyživující kondicionér
I v kondicionéru najdete olivový olej, který intenzivně vyživuje vlasové vlákno, vlasy má hydratovat, vyživovat, zanechávat je hebké na dotek a usnadňovat rozčesávání.

Kondicionér má krémovější texturu, která se do vlasů pěkně aplikuje a nestejká. I zde je vůně dost jemná a ve vlasech se po smytí nijak nezdrží. Vlasy vůbec nezatěžuje, nepůsobí těžce, takže vlasy nemají tendence plihnout a jdou krásně rozčesat, takže tohle za mě ano.

Máte rády vlasovku Garnier?
Která řada Vám sedí?

16 komentářů:

  1. Ahoj,
    Garnier vlasovka není moje úplně volba č.1, ale kdybych si vybrat měla tak to bude rozhodně Botanic Therapy a ne ty jejich Hair foody. Nejlepší za mě je zatím zázvorová a pak kokosová řada, ricinový olej a tahle oliva mi strašně mastily vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kokosová byla fajn a překvapivě mi Garnier docela sedí.

      Vymazat
  2. Tuhle řadu miluju, hlavně tu s vůni kokosu! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Vlasovou péči Garnier mám ráda, tuhle řadu jsem tedy nezkoušela, ale mám ráda tu řadu se zázvorem a medem nebo kokosem.

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem jich moc nevyzkoušela, ale z těch, co ano, mi přišla fajn ta s araganovým olejem

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ráda vlasovou péči od Garnier. Jen tahle řada není určená na mé vlasy, takže já bych je měla mastné hned na druhý den. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Od Garnier jsem měla jen vlasovku Fructis aloe vera a s tou jsem byla spoko, jinak jsem nic jiného nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Péto, ty jo, mě se podařilo nasyslit a to doslova několik masek na vlasy, protože na mne jsou kondiconery slabé. Ovšem nějaké GArnier novinky bych vyzkoušet mohla, to zkusím napravit. Krásný den přeji. : ))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, to já masky v zásobě vůbec nemám a pravidelně nepoužívám :)

      Vymazat
  8. Tuhle řadu jsem kdysi měla a za mě super. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...