Glanc box - Zima 2022

Na novou edici Glanc boxu se vždycky hrozně těším, takže letošní první box jsem očekávala s velkým nadšením a nemohla se dočkat, co v něm najdu. Líbí se mi, že v boxu je vždy nejen kosmetika, ale i něco do domácnosti. Zimní edice je tentokrát zaměřená spíše na tu kosmetiku a jedná se o opravdu bohatý obsah.


Lenor prací kapsle Allin1 Pods - 63ks, cca 259Kč
V boxu pouze balení tří kusů na vyzkoušení, což bych klidně brala velké balení, protože kapsle na praní používám nejraději a rozhodně se v domácnosti hodí. Kapsle mají samozřejmě vyčistit, osvěžit a změkčit prádlo, zároveň chránit barvu a vlákna oblečení.

Lenor Unstoppables vonné perličky s vůní Ariel - 140g, 139Kč
Lenor ještě jednou, tentokrát v podobě perliček, které mají prádlo osvěžit až na několik týdnů. Pamatuji, když perličky začaly a byl to obrovský hit a proč vlastně ne, že jo:)

Colgate Max White Expert Micellar s profesionální bělící složkou - 75ml, 169,90Kč
Pasta je bonusový produkt a tuším, že každý měl něco jiného. Za pastu jsem ráda, tu vždy v boxu vítám, je to něco, co se spotřebovává rychle a jsem ráda, když v zásobě alespoň jedno balení je. Má nejen odstraňovat nečistoty a chránit zubní sklovinu, ale i navracet roky žloutnutí zubů. Jen ta cena je teda šíleně vysoká.

Savo BotaniTECH univerzální dezinfekce - 60ml, 74,90Kč

Obsahuje výtažek z eukalyptu a čajovníku, který odstraní až 99,9% bakterií a virů. Obsahuje čisticí složky na 100% přírodní bázi, což mě zaujalo, má být ph neutrální a dermatologicky testovaný. Z dezinfekce se stal zkrátka každodenní pomocník a tohle malé balení se vejde i hezky do kabelky.

Tesori d`Oriente sprchový krém Ayurveda - 250ml, 79,90Kč
Přesně tenhle sprcháč jsem kdysi měla a voní velmi orientálně po pomerančovníku a patchouli v kombinaci s citronem. Za mě to je značka pro milovníky orientálních vůní, které se v žádné řadě nezapřou.

Lirene peeling na obličej s mátou - 150ml, 129Kč
Peeling již jednou v boxu byl a je úúúžasný. Sice je primárně určen pro smíšenou pleť, ale krásně si sedl i s mojí suchou. Je trochu drsnější, ale vážně dokonalý. Peeling má odstraňovat nečistoty, make-up a přebytečný maz. Pleť má být intenzivně vyčištěná a zároveň osvěžená díky mátě.

Ziaja čisticí pěna na obličej pro suchou a citlivou pleť - 150ml, 139Kč
Pěna mi udělala velkou radost, protože zásoby různých čisticích produktů se mi ztenčily a už bych musela kupovat a pěna zas bude příjemná změna. Obsahuje kyselinu mléčnou, inulin a panthenol, díky čemuž má podporovat hojení, hydratovat a zklidňovat. 98% složek je přírodního původu a je vhodná i na oční okolí.

Tesori d`Oriente parfémovaná voda White Musk - 100ml, 179,90Kč
Opět Tesori a bohužel parfémovaná voda, která mi nevoní. Měla by to být kombinace bílých květin, jasmínu a růže přecházející do pižma a dřevitých tónů. Pro mě to je taková ta čistá vůně bavlny, štiplavá, ale zároveň opět s prvky orientu. Tohle bohužel nic pro můj nos.

Dermacol řasenka pro objem a natočení řas Black Swan - 10ml, 199Kč
Přiznávám, že tahle řasenka mi vůbec nic neříká, netuším, že ji má Dermacol v nabídce. Jsem ale zvědavá, protože od značky jsem dlouho žádnou řasenku neměla, tak aspoň vyzkouším.

Garnier vyplňující textilní maska na rty - 5g, 59,90Kč
Tahle novinka moc potěšila, Garnier má úžasné masky, tak se moc těším na tuhle na rty. Obsahuje výtažek z třešně a panthenol, rty má vyplnit, hydratovat a vyhladit již za 15minut.

Syoss intenzivní maska na vlasy Repair Boost - 500ml, 219, 90Kč
V boxu tři vzorečky, což ale na vyzkoušení bude bohatě stačit. Obsahuje až 5x více aminokyselin a výtažek z řasy wakame. Má hloubkově hydratovat, obnovovat a předcházet poškození.

Také se Vám obsah líbí?
Oceníte více kosmetiku či domácnost?

12 komentářů:

  1. Ocenila bych jak kosmetiku, tak produkty do domácnosti, oboje je potřeba:-) Obsah by se mi líbil až na produkty Tesori, mě se tyhle orientální vůně nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně chyběla řasenka a asi i jeden produkt navíc (neměla jsem tam zubní pastu ani nic jiného). Taky nejsem milovník orientálních vůní, ale na první očichání se zdá, že oba produkty Tesori pro mne budou snesitelné.

    OdpovědětVymazat
  3. Oceňuji obojí. Celý obsah se mi docela líbí. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle box je hodně povedený! Asi z 80% bych ho využila celý.

    OdpovědětVymazat
  5. Super produkty, které potěší! Ty Lenor kuličky na praní jsou super. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...