Kosmetické propadáky roku 2021

Tady se famfáry raději konat nebudou. I když stejně jako u oblíbenců, tak i u propadáků platí, že co nesedí mně, naopak může sedět Vám. Sice si kvůli alergii hlídám složení, ale i tak se stává, že třeba kombinace určitých složek mi nedělá dobře a tím, že mám pleť hodně suchou a není mi už dvacet, tak i nároky na hydrataci jsou vyšší.

Opět se jedná o produkty, které se v minulých letech v této kategorii ještě neobjevily.

Dekorativní kosmetika 
Oblíbené kosmetiky bylo méně, než loni a nejinak je tomu i u propadáků. Co se týče dekorativky, tak jsem se dost zaměřila na spotřebu starších kousků, v čemž hodlám pokračovat i letos, ale určitě bych ráda zkoušela i nové kousky, ať je o čem psát a třeba objevím poklady, nebo naopak.

Lush Lashes prodlužující řasenka (Recenze)  
Řasenka je hodně mokrá, brutálně se obtiskává, šíleně slepuje. Ta práce s ní je šílená a výsledek velký špatný.

  Ere Perez make-up s quinoou (Recenze)  
Přírodní kousek, o to víc mě to mrzí. Make-up se velmi špatně zapracovával, táhl se, zalezl do každé vrásky, zvýraznil suchá místa a navíc vůbec nic nevydržel.
 
 

Pečující kosmetika 
I péče je méně, přijde mi, že jsem hodně měla spíše průměrné kousky, které nenadchnou, ale ani neurazí.

Nivea povzbuzující hydratační sérum Hydra Skin Effect (Recenze)
Sérum je vlastně vodička, která ale vůbec nic nedělá. Hned na začátku složení alkohol, což si protiřečí s názvem hydratační a bohužel alkoholem je i dost cítit.

Nivea intenzivní hydratační 7denní kúra Hydra Skin Effect (Recenze)  
Líbí se mi, že obsah ampulky je tak bohatý, že klidně vystačí na tři použití, takže rázem je kúra na tři týdny, ale stejně jako sérum, tak ani tyhle ampulky na pleti vůbec, ale vůbec nic nedělaly.
 

Avon noční krém a pudr s vitamínem C Distillery (Recenze
Krém na citlivé pleti docela štípal a hydratačně mi absolutně nestačil. Od céčka za pomalu dva tisíce od Avonu bych čekala wow efekt a bohužel žádná rozzářenější pleť se nekonala.

  Isana chladící polštářky pod oči Tropical (Recenze)
Polštářky vůbec nedržely, furt sjížděly, takže akorát nervy a výsledek nula. Ještě jsem měla masku na rty a ta naopak špatná nebyla.

Balea textilní pleťová maska Be Fresh (Recenze)
Bohužel málokterá maska Balea mi sedí a tohle je ten typ, co jen hezky vypadá, roztomile, ale po sundání vůbec na pleti necítíte žádný rozdíl.

Patisserie de Bain tělové mléko Sweet as Cherry Pie (Recenze) 
Mléko se hodně špatně vstřebávalo, během mazání se táhlo a nehydratovalo. V tubě krásná třešňová vůně, ale po vymáčknutí se změnila na takovou zvláštní, zatuchlou.

 Pink Panda krém na ruce Red Winter Berry (Recenze) 
Tohle je nějaká limitka z Pinka Pandy, která byla předloni jako dárek k nákupu. Krém se hezky vstřebává, má fajn texturu a nádherně voní, ale hydratace nulová.
 
Dermacol intimní mycí emulze Cannabis (Recenze) 
Emulze sice vyloženě neškodila a spotřebovala jsem ji celou, ale po každém použití pálila, což není nic komfortního a zas velmi ráda jsem se vrátila k Ziaje.
 
Mixa zklidňující a čisticí olej Atopiance (Recenze) 
Zarazilo mě už jen to, že to není vyloženě olej, ale spíše hodně řidký, jemný gel. Místo zklidnění po každém použití pokožka znatelně pnula, vůbec si to nedovedu představit na fakt suché a citlivé kůži. K tomu produkt ještě hrozně smrděl.
 
Fa sprchový peeling Island Vibes Bali Kiss
(Recenze) 
Tohle jsem vůbec nepochopila. Nefunguje ani jako sprcháč, je to hutné, nepění to, ale nefunguje ani jako peeling, jelikož zrníček obsahuje málo a jsou hodně jemná. Vůně je krásná, ale to je tak vše.

PS... šumivá bomba Bat Fizzer Strawberry (Recenze) 
Ve vaně žádný efekt, ani obarvená voda, třpytky byly vidět na vaně až po vypuštění a ani žádná výživa pokožky. Takový zbytečný produkt.

Aussie šampon Miracle Moist (Recenze)
Hodně se mi po něm mastily vlasy, stejně tak rychle byly splihlé a bez života. Bez suchého šamponu se to vůbec neobešlo.

Aussie kondicionér Miracle Moist (Recenze)
Ani z kondicionéru jsem nebyla nadšená. O nějaké výživě nemůže být řeč, ale bouhužel vlasy nešly ani pořádně rozčesat. Navíc pokud sledujete složení, tak v něm najdete silikony.
 

Co vůbec nesedlo Vám?
Shodneme se na něčem?

16 komentářů:

  1. Ahoj, s Balea maskama jsem letos taky bojovala. Změna plátýnka byl jejich poslední hřebíček do rakve, teda alespoň pro mě. Fa peeling jsem taky měla a musím jenom souhlasit. Z Hydra řady od Nivea jsem začala i skončila maskou, velký špatný. Kdysi mě však nadchla jejich Urban Skin Detox řada a furt jí beru jako jejich TOP.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s Niveou jinak spokojená, tohle ale nesedlo :)

      Vymazat
  2. Masky od Balea nekupuji už dlouhodobě, nikdy mě žádná co jsem dřív měla nenadchla. Co nekupuji jsou sprchové peelingy, mám raději tyhle produkty jednotlivě a aby tu službu opravdu udělaly.

    OdpovědětVymazat
  3. A to jsem si tu řadu Hydra skin effect od Nivei chtěla koupit. Tak aspoň ušetřím. Alkohol v kosmetice nemusím. Jinak naštěstí nemám zkušenost se žádným produktem. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Shodneme se na gelu pro intimní hygienu od Dermacolu - i já ho považuji za propadák, protože je (ještě ho mám půl lahvičky) velmi nekomfortní (taky mne pálí). A kdybych měla vzpomínat na přípravky, které mne nezaujaly, tak se mi vybavuje tónovací šampon Balea, se kterým se blbě pracovalo a strašně rychle se vymyl.

    OdpovědětVymazat
  5. Nic z toho jsem naštěstí neměla :-D Jinak kosmetiku, ze které přímo čpí alkohol, úplně nesnáším..

    OdpovědětVymazat
  6. Z uvedeného jsem měla pouze řasenku od Lush a já s ní byla spoko. Co byl můj kosmetický propadák roku byl lesk na rty od Essence What the fake s extraktem z chilli.

    OdpovědětVymazat
  7. Nic z těchto produktů jsem nezkoušela, takže ani nebudu kupovat. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Škoda té negativní recenze na sérum od Nivei, zrovna jsem po něm pokukovala, ale nejspíš nakonec vynechám. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...