Parfémovaná voda Flowers de Saphir - krasnevune.cz

Dnešní recenze bude trochu kontroverzní. Jistě víte, že se dají koupit vůně inspirované Vašimi oblíbenými parfémy a za zlomkové ceny. Já osobně třeba kosmetiku kupuji ve slevě, nepotrpím si na drahé značky, i když nějaké doma mám, buď jsem dostala jako dárky, přišly mi od firem na testování či jsem kupovala teda ve výhodné akci. A jak se stavím k parfémům? Co se dočtete níže.

Flowers de Saphir je květinová vůně ve které se snoubí jasmín, tuberóza a podmanivý zimolez. Je určená pro ženy elegantní, ale zároveň i romantické. Jedná se o vůni, která se inspiruje parfémem Gucci Bloom.

Můj osobní názor je ten, že raději investuji do originálu. Beru to, že parfémy stojí více a člověk si připlatí, přesto je mi krapet proti srsti kupovat svým způsobem kopii, ač bych na ní ušetřila. Ovšem nic proti ničemu, pokud někdo kupuje, ať kupuje.

Flowers de Saphir jsem chtěla dát šanci, asi dvakrát jsem zkusila a šla o dům dál. Nejen, že má obří balení 200ml, které bych v životě nespotřebovala, ale vůně mi vůbec nesedla. Je to čiště květinová vůně, na mě bohužel dost silná, výrazná a až taková protivná, nesedí ke mně. Pokud si potrpíte na těžší vůně, tak Vám třeba sedne, ale na mě je to moc a preferuji jemnější.


Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktu k recenzi.

Jaký je Váš názor na podobné vůně?
Kupujete pouze originály, nebo i inspirace?

10 komentářů:

  1. Ahoj, já z Krásné vůně měla dupe na Alienku od Thiery Muglier a jistou dobu jsem s ní byla i spokojená. Předtím jsem měla i originál, ale prostě jsem si kdysi nemohla dovolit na střední tak drahý parfém. Pro to to je rozhodně pohodlné řešení. A teď je mi to zase líto dát tolik za parfém, takže si kupuju většinou levnější vůně třeba z Oriflame, který dělám takže na ně z katalogové ceny mám ještě 23% dolů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně parfém vždy dlouho vydrží, tak když to spočítám, tolik peněz to není :D

      Vymazat
  2. Já se snažím kupovat originály, ale třeba zase na drahé parfémy moc nejsem. Jsem ráda, že se dají koupit i levnější krásné vůně. No, proti těmto vůbec nic nemám. Jen škoda, že ti nesedl.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Také si mnohem raději připlatím za originál než za kopii. Já tedy po pravdě ani žádnou kopii ještě neměla, tak nemohu posoudit, zda voní totožně nebo ne.

    OdpovědětVymazat
  4. Obdivuji ten jejich design, vzhledově se jim opravdu povedly a určitě i nádherně voní. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Péto, tak tato těžší vůně by asi byla v hodná pro mne, budu muset konečně na tyto Krasnevune mrknout. Díky za prima tip. : )) PS. kdyby ses jí chtěla "dát pryč", tak ráda za úplatu adoptuji ... : ))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...