Random aneb prosinec 2021

Prosinec se samozřejmě nesl v duchu Vánoc. Letos jsem dvakrát zašla mrknout na stromeček a dát si svařák, nechyběly ani vánoční donuty v Donut Shop Prague či perníkové latte v Costa Coffee. V prosinci se převážně jedlo a jedlo.

Já chodila až do 23. do práce, což bylo snad poprvé za devět let, takže jsem absolutně letos nestíhala a dárky balila na poslední chvíli, o vánočním úklidu ani nemluvě.

Každý rok na Štědrý den chodíme s kamarádkou hned ráno do místní hospůdky na kafe a sklenku a předáme si dárečky, je to letitá tradice a pokaždé se na tu hospodu na Vánoce těšíme. Poté pokračuji sklenkou u obsousedky, od které si rovnou přinesu láhev vaječňáku a hned na to se staví sousedka na sklenku a pokec. Ano, na Vánoce jsem vůbec nejsociálnější za celý rok :D

Štědrý večer trávím s rodinou a to jak s rodiči a bráchou, tak i prarodiči a strejdou. Další Vánoce proběhly hned druhý den, tentokrát pouze ve dvou, ale také se vší parádou jako je klasická večeře, stromeček, dárečky...

Silvestr byl letos poklidný, také pouze ve dvou a bylo to skvělý, občerstvení, víno a o půlnoci zapálená prskavka a sledování ohňostrojů.

Donut Shop Prague / Mikuláš / Staromák

S kamarádkou na svařáku a véče

Costa Coffee / Mama Coffee na Jiřáku

S Veru <3

Židovský hřbitov na Žižkově

Bun Bo Nam Bo / Jiřák

Nehty / Cukrárna Apetit / Dárečky

Rajská zahrada

Cukroví

Vánoční posezení v Bistro Cafe Laskavá s Veru a Kačí

Láska / Tradiční vánoční kafe a sklenička s kamarádkou, nevešla se na fotku:D / Cukroví od známé

Stromek / Vánoce u babičky s rodinou

Lottie

Balení dárků / Pizza šneci / Šťastný nový rok

Jak jste si užili vánoční období?
Byli jste se podívat na stromek, dát si svařák?

8 komentářů:

  1. Na stromek jsem se koknout byla, ale sama cestou z práce a samotnou mne svařák nelákal. Jinak jsem měla taky prosinec ve znamení cukroví a vánočních příprava. A taky jsme ještě slavili 30. výročí svatby :).

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj,
    taky jsem na Vánoce nejvíc ve společnosti a s ostatními, no musím uznat, že budu potřebovat tak dva týdny nerušený alespoň částečný samoty :-D Na stromek jsem se byla podívat akorát u nás a i na rozsvěcení - bylo to hrozně fajn. No vlastně jaké byly moje Vánoce si už teď můžeš přečíst u mě na blogu. Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  3. Já si letos vzala před Vánocemi týden dovolené a asi to tak budu praktikovat pořád :D Neskutečně mi to vyhovovalo a vše jsem stíhala a v rámci možností si užila vánoční atmošku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný prosinec jsi měla, plný vánoční atmosféry a tak to má být! :) Teď ti přeji pohodový leden! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...