Vypáleno (8)

Vypáleno tu bylo sice nedávno, ale to nevadí, dáme si rovnou další, protože se mi povedlo spálit pár svíček a dokonce jsem ještě našla starší vypálené kousky, takže jsem to šla nafotit, abych mohla vyklidit špajz a prázdné sklenice rovnou letěly do popelnice.

Rozhodla jsem se teď vypálit nějaké starší kousky, které syslím i několik let a bylo mi jich líto, protože se jedná třeba o sběratelské edice, ale řekla jsem si, že do budoucna třeba seženu po bazarech, když budu chtít. Stejně tak chci vypálit různé noname svíčky či takové obyčejnější, které člověk dostává jako dárky.


Mám tu teda rovnou tři velké Yankee Candle svíčky. Magical Unicorn jsem samozřejmě potřebovala kvůli obalu a ještě mám jednu v zásobě. Voní nádherně, jak sladké lipo bonbonky, vážně povedená vůně. Hazelnut Coffee si po letech už odchod na odpočinek zasloužila, hodně výrazná vůně, která provoněla intenzivně celý byt a tím, že je dost teplá, hutná, tak asi nebude pro každého, ideální spíše na zimní období. Snowflake Cookie je typická vánoční vůně cukroví, kterou kdykoliv koupím znovu.


Vosky jsou z edice Enjoy The Simply Things, což byla jarní kolekce, takže plná pastelových barev a vůně byly hodně jemné a překvapivě mě dost bavila A Calm A Quiet Place, která ač byla jemná, tak zároveň pánská a čistá. Přesouváme se do podzimu a to k votivkám z kolekce Farmer`s Market, což je zas teplejší edice, kde mi samozřejmě voněla javorová svíčka. V odkazech najdete články na konkrétní edice.


Rozhodně si někdy v budoucnu budu přát další svíčku od značky Rituals. Veděly jste, že Rituals má v nabídce i svíčky? Dokonce i vůně do auta. Sweet Jasmine byla nádherná vůně, květinová, zároveň hodně svěží, která krásně provoněla a moc mě bavila.


Zmiňovaný příklad svíčky, co chci dopálit. Svíčka nijak nevoní, takže jde spíše jen o ten plamínek, což mi ale nevadí, atmosféru to udělá. Tuším, že se jedná o značku Bartek.

Pálily jste přes Vánoce?
Máte rdy i noname svíčky?

12 komentářů:

  1. Ahoj, já jsem přes Vánoce pálila nejvíc právě no name svíčky a podařilo se mi za uplynulé dva měsíce umořit i mojí první WoodWick, Yankee mám teprve v plánu zkoušet.

    OdpovědětVymazat
  2. Raději sahám po značkových svíčkách, kdy provoní fakticky celý byt. Nicméně sem tam jako dárek taky dostanu nějakou noname, tak ji taky vypálím :) Nicméně nejraději mám Woodwick.

    OdpovědětVymazat
  3. V zimě a na Vánoce pálím nejvíc z celého roku, jsou i nejdelší večery:-) No name svíčky mi nevadí, i když třeba nedokáží provonět vždy pokoj, tak tu atmosféru udělají, ale samozřejmě mám raději ty, které provoní. Svíčky od Rituals jsou můj velký sen:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já takové ty dražší značky skoro nekupuju, spíš sahám po levnějších no-name svíčkách. Některé voní překvapivě hezky, u některých je to slabší. Z poslední doby mne hodně zaujala svíčka Domol z Rossmanna s vůní vypraného prádla. Ta vůně je výrazná a hodně autentický. A svíčka není drahá - v akci byla za padesátikorunu, normálně je o desetikačku dražší... A ráda pálím i nevoňavé svíčky - jen kvůli atmosféře. S čím domů "nesmím" jsou svíčky s dřevěným knotem - manžela to praskání rozčiluje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za tip :) To praskání, je fakt, že občas rozptyluje :D

      Vymazat
  5. Zaujaly mě některé vůně od YC, třeba tu unicorní jsem vůbec nikde nezahlédla, ale tak nějak tuším, že ji musím mít :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Svíček je vždy velká spotřeba, neumím si to bez nich doma představit! :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...