Alterra - Koupelové soli

Na koupele teď tolik času není, v týdnu přicházím docela pozdě a jsem ráda, že dám sprchu, takže alespoň někdy o víkendu se snažím napustit horkou vanu a chvilku se rochnit v bublinkách a číst si. Doplnila jsem dost zásoby různých blbinek do vany, tak mám aspoň motivaci si ten čas udělat.

Alterra využívá především suroviny pocházejících z kontrolovaného biologického zemědělství nebo z lesního sběru. Kosmetika je bez konzervantů, parfému, barviv a není testována na zvířatech. Zní to super, ale zatím mě bohužel Alterra moc nepřesvědčila, nejinak je tomu i tady.


Koupelová sůl Natur
Prostě zase ty obaly, nemá cenu si něco nalhávat, dejte na něco roztomilá zvířátka a jsem Vaše.

Tato sůl obsahuje výtažek z květů zimolezu a má koupelnu provonět lesní vůní. Sůl se ve vaně pěkně rozpouští, ale vlastně nic moc nedělá. Vodu neobarví, pouze lehce zakalí, nevytváří bublinky či nějakou emulzi a vůně je tak jemná, že ji ani nevnímáte.

Vlastně jsem ani neměla pocit aspoň nějaké té hydratace či oleje, čehokoliv. Ve vaně efekt takový, jako kdybych nepoužila téměř nic.

Koupelová sůl Heart & Berry
Do této varianty s méďou jsem vkládala větší naděje, přece jen fialková barva, to by mohlo být ve vodě aspoň trochu znát. Je z mořské soli a obsahuje za studena lisovaný jojobový olej.

Sůl má vonět po ostružinách a v pytlíčku je to opravdu příjemná, lehce nakyslá vůně, ale po nasypání do vody není cítit vůbec nic. To samé zas ten další efekt, žádná obarvená voda, pouze zkalená, pocit hydratace nula.

Bohužel tyhle soli jsou pěkné pouze obalem, ale ve výsledku nedělají vůbec nic.

Jakou máte zkušenost s Alterrou?
Používáte soli?

14 komentářů:

  1. Od této značky jsem nic neměla. Obaly jsou krásné a škoda toho výsledku. Měla jsme to podobně s některými od Baley :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Od téhle značky jsem ještě nic neměla, bližší než Alterra mi už je Alverde z dm.

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec jsem o značce dříve neslyšela a koukám tedy, že soli jsou pěkný propadák. Taky jsem jednu měla, která absolutně nic nedělala...

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsem naletěla pytlíčku, a naštěstí pořídila v akci 1+1. Po otevření krásně voní, ale jakmile se nasype do vody, všechna vůně je pryč. Takže za ty prachy drahý :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Já se do vany nakládám tak málokdy, že si na to žádné spešl produkty nepořizuju.
    Obaly mají soli pěkné, škoda, že s efektem je to slabší.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, používám kombo sůl a pěna, pěny mám většinou Avon nebo Balea, kdy Avon je rozhodně lepší. Ze solí pak můžu doporučit Kneipp, Tetesept, Balea nebo Isana

    OdpovědětVymazat
  7. Jako vypadají fakt lákavě, škoda toho efektu no .
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...