Brand Box - Únor 2022

Krásný den!
Před pár dny dorazil Brand Box a bohužel musím říct, že jsem tentokrát docela zklamaná. On ten obsah není úplně špatný, je využitelný, pro mě snad krom jednoho produktu, ale polovinu tvoří nápoje, což by nebyl až takový problém, ovšem spousta věcí už boxu byla, což beru asi jako největší kámen úrazu, takové skladové zásoby.



Big Shock! coffee konečně kafe - 250ml, 39,90Kč

Plechovka byla v boxu snad před půl rokem, je to asi i produkt navíc, protože v letáčku není uveden. Tohle za mě docela fajn, není to energy drink, ani limonáda, ale opravdu ledová káva ze zrn arabiky a mléka.

Tchibo Coffizz kofeinový nápoj - 0,5l, 39,90Kč
Také byl v boxu nedávno a dokonce mi ještě leží někde ve špajzu, jen teda jiná příchuť. Tohle je maracuja, chutná to tedy jako ochucená voda, je v tom i množství cukru, které najdete v pramenitých vodách, ovšem obsahuje kofein, který odpovídá dvojité espressu. Za mě je tohle zajímavé, na ochutnání super, ale minerální vody jinak nepiji a piju klasické kafe. A dávat si to kvůli kofeinu, to pro mě není, protože na mě nepůsobí.

Jupí Imunita Rakytník - 700ml, 64,90Kč
Tentokrát novinka, kterou teda osobně nevyužiji, ale pošlu dál, třeba brácha si šťávy dělá. Obsahuje vysoké množství vitamínu C, D a minerály. Podporuje trávení, zmírňuje únavu a podvzbuzuje imunitní systém. Pokud sirupy pijete, tak zajímavá novinka.

Hannasaki Taiminttea sypaný čaj - 50g, 119Kč
Dneska jsem vážně negativní, já vím, ale já a čaje. Piji vlastně jen, když jsem nemocná, takže to opět není něco, co v boxu ocením. Čaj díky mateřídoučce a mátě posiluje játra, slinivku, pomáhá na nachlazení, působí protizánětlivě a je skvělý i na nespavost a stres.



Adriana Pasta Farfalle - 500g, 49,90Kč

Těstoviny, obzvlášt Adriana, jsou v boxu pravidelně, ale zas je to něco, co alespoň využiji, protože těstoviny miluji a vařím je furt, takže zásoby se hodí. Adrianu kupuji, takže tohle za mě jo, i když to není nic nového.

Podravka sušená rajčata ve slunečnicovém oleji - 190g, 49,90Kč
Asi nejzajímavější produkt, sušená rajčátka, mňam. Je to bez přidaných konzervantů, rajčata jsou zdrojem vlákniny a složení je opravdu pěkné.

Orion Ateliér hořká čokoláda lískový oříšek - 115g, 54,90Kč
Tak i sladkosti jsou samozřejmě zajímavé a vítané. Ateliér jsem ještě neměla, na výběr je buď tahle oříšková, nebo se slaným karamelem. Já sladké ráda, takže čokoláda mě potěšila na první dobrou.

Jojo Smoothies - 80g, 22,90Kč
Pokud čokoládu nemusíte, tak třeba bonbony. Jsou to ovocné příchutě s jogurtovou chutí, což už jsem dlouho neměla, takže se těším na ochutnání.


Barter spolupráce s Brand Box.

Líbí se Vám obsah?
Potěšil by Vás?

6 komentářů:

  1. Já taky úplně nadšená nebyla, byť v podstatě vše využiju. Ale už po druhé je nejdražší věcí v boxu to, co se zcela míjí s mými chutěmi (minule to bylo instantní kafe, teď bylinkový čaj), ale to už je holt "riziko podnikání" při objednávce překvapení. A s novinkami to zas tak marné nebylo - sirup, bonbóny, čokoláda, čaj, rajčata - to všechno novinky byly, aspoň pro mne. Ty věci z minulých boxů byly navíc, tak mi to až tolik nevadilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna za kafe bývám ráda a mrzí mě, že tam není tak často :D

      Vymazat
  2. Obsah tohoto boxu se povedl a využila bych vše :)

    OdpovědětVymazat
  3. Po těch Jojo bonbónech bych sáhla hned! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jako sice bych využila, ale za mě teda nic moc.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...