Dusy - Šampon pro lesklé vlasy Shine Shampoo

Vyhrabala jsem nedávno kdesi v zásobách šampon, který jsem dostala ještě od své bývalé kadeřnice a protože jsem našla, že značka se dá koupit na e-shopech, tak proč o šamponu nenapsat. Jedná se o německou značku, která je našimi českými kadeřníky hojně využívána. Je speciálně vytvořena pro středoevropský vlas a její tradice sahá až do roku 1954.


Šampon je vhodný pro každodenní použití, slibuje výživu barvy a vysoký lesk. Podporuje hustotu vlasů a zabraňuje vypadávání.

Co mi není moc sympatické, tak že obsahuje hydratační norkový olej, ano norkový olej je opravdu norkový a získává se jako vedlejší produkt kožešinového průmyslu...Sice se dá brát jako plus to, že se aspoň využije vše na maximum, ale protože nepodporuji pravé kožešiny, tak tohle za mě ok není.

Má řídkou texturu, napění, umyje a hezky voní, i doma si díky vůni připadáte jako v kadeřnictví. Bohužel se vlasy po šamponu rychle mastí a hezké vypadají tak dva dny. Bohužel tenhle problém jsem kdysi měla i přímo od kadeřnice, vlasy po této značce byly vždy rychle splihlé a mastné u kořínků. Moje součastná kadeřnice používá L`Oréal, který mi sedí mnohonásobně více.

Znáte tuto značku?
Co používá Vaše kadeřnice?

9 komentářů:

  1. Se značkou nemám zkušenost a vzhledem k tomu, co o šamponu čtu, tak ho zkoušet určitě nepotřebuji. I moje kadeřnice používá Loreal a značka mi vyhovuje..

    OdpovědětVymazat
  2. Značku neznám a musím se přiznat, že si ani nevybavím, jakou vlasovku používá moje kadeřnice (u šamponu se nedivím, ty mají schované u mytí, ale na tužidla a laky koukám ceou dobu, co mne barví, stříhá a fouká - to bych si všimnout mohla... :-o)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, moje mamka chodí ke kadeřnici, co tuhle značku používá a několikrát jsem tam byla i já, no za mě nic moc, ale já se zatám nesetkala s něčím, kde bych si nemusela tak jako tak mýt vlasy obden. Loreál mi vyložene vadí, po Welle mám vlasy jako dráty když k tomu nemám ještě tunu další přípravků mimo šampon a kondicionér, Matrix má svoje up and down chvíle.

    OdpovědětVymazat
  4. Značku neznám a ke kadeřnici nechodím :D
    Nicméně poslední dobou jsem měla "dobrou ruku" na šampony a vše bez problému :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...