Mary Kay - Dvoufázový odličovač očí

S Mary Kay moc zkušeností nemám, kdysi jsem měla nějaké dva kousky z dekorativky a tím končím. V poslední době se ke mně ale něco málo dostalo a protože značka je poměrně teď chválená, ač teda systém prodeje nemusí každému sedět, to naprosto chápu, tak jsem ráda, že můžu vyzkoušet a udělat si více obrázek a vytvořit si na produkty názor.

Dvoufázový odličovač očí je asi nejvíce populární produkt této značky a upřímně? Tolik oblíbený Yves Rocher s chrpou má hodně velkou konkurenci.

Má jemně odličovat i voděodolnou řasenku, zároveň ale nedráždit citlivé oční okolí. Je vhodný i pro nositelky kontaktních čoček a nemá vyvolávat alergické reakce.

Tohle je opravdu nejlepší odličovák, co jsem asi kdy měla. Jak se říká jedním tahem, tak tím jedním tahem stáhne v podstatě veškeré oční líčení, bez dření, žmoulání, prostě jen tak jednoduše, pak už jen stačí dočistit.

V očích netvoří mlhu, nevysušuje oční okolí a nijak ho nedráždí. Zrovna oči mám dost citlivé, oční okolí často podrážděné a vůbec neštípal, jen velmi dobře odličoval.


Co Vy a Mary Kay?
Co Vás od značky sedí?

8 komentářů:

  1. Vím, že Mary Kay existuje, ale nikdy jsem nic nezkoušela, ani mi tahle kosmetika, nebo spíš systém její distribuce není nějak blízký. Ale je fajn, že má i skvělé produkty:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Péto, vím, že tento produkt je velmi kvalitní, ale neodpovídá tomu jeho prodejní cena a prodejní techniku já odmítám podporovat. To je asi jediný důvod, proč bych si produkt sama již nepořídila. Ale jak píšeš, když ho člověk dostane, rád vyzkouší něco jiného. Moc pěkná recenze. Krásný večer přeji. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je vysoká no, já adoptovala od mamči, která dostala a nepoužívá :)

      Vymazat
  3. Od značky jsem měla dva produkty - rtěnku a masku. Obojí hrozný propadák a od té doby jsem nic nezkoušela a ani nechci. Je to neskutečně předražená značka, ale ty jejich nové rtěnky nevypadají zle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě ještě čeká mléko a peeling na rty, tak jsem zvědavá :)

      Vymazat
  4. Mně MK totálně znechutila jedna dáma, se kterou jsem sdílela pokoj na pracovním školení. Byla prodejkyní MK a nabízela to tak strašně vlezle, že mám vůči této značce blog a nikdy jsem si nic nekoupila :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...