Nivea - V opojení růží

Na Vánoce mi od holek z arome přišel krásný dárkový balíček značky Nivea a přiznávám, že mě potěšila už snad jen kosmetická taštička, ve které se produkty nacházely, ta je vážně moc pěkná a praktická. Jedná se o růžovou sadu, kde jsem mimo jiné našla i nějakou tu novinku.


Tělové mléko Rose Touch
Jedná se o novinku, kterou můžete koupit ve více variantách, zaujala mě třeba ještě levandule. Mléko obsahuje vyživující arganový olej. Má se snadno vstřebávat a pokožku provonět okvětními plátky růží.

Má 400ml, takže opravdu velké balení, které i při každodenním používání dlouho vydrží. Je hodně řídké, má takovou až krémovo-gelovou texturu, která se hezky nanáší a vstřebává se okamžitě bez mastného či lepivého filmu.

Na to, že se jedná o mléko, tak ta hydratace je skvělá, pokožka je vyživená, svěží a ač nevyhledávám růže v kosmetice, tak mléko voní moc příjemně a na těle se vůně nějakou dobu drží.

Sprchový gel Rose & Almond Oil
Musím přiznat, že nikdy jsem sprcháč Nivea neměla ráda, hlavně kvůli vůním, které mi neseděly a přišly mi chemické. Uznávám ale, že v poslední době asi Nivea na všem zapracovala a i ty sprcháče jsou moc fajn, obzlášť tenhle...

Obsahuje mandlový olej a má neutrální ph k pokožce, nenarušuje její přirozenou mikrobiální vrstvu. Je krémovější, dobře napění a při sprchování moc příjemný, nevysušuje a pokožka po ně nepne.

Stejně jako mléko, tak i sprcháč voní jemně po růžích a ta vůně mě baví, stejně tak ta textura.

Kuličkový antiperspirant Pearl & Beauty
Já teda kuličky nesnesu, vadí mi ten mokrý pocit po aplikaci, naopak mamča nic jiného nepoužívá, takže ji testování potěšilo.

Obsahuje výtažek z perel a avokádový olej, slibuje redukci pocení a zápachu až na 48 hodin, ale to samozřejmě nikdo zkoušet nebudeme. Mamča je moc spokojená, antiperspirant funguje na jedničku, zabraňuje zápachu, nezanechává stopy na oblečení a hezky voní.

Moc děkuji arome.cz za poskytnutí produktů k recenzi.

Kuličky, tuhé či spreje?
Máte rády vůni růží?

11 komentářů:

  1. Na nějaký produkt z této řady už jsem četla pozitivní recenzi. A kuličkové antiperspiranty mám moc ráda, vlastně nic jiného nepoužívám, takže po tomhle možná mrknu.

    OdpovědětVymazat
  2. Vůně růží se mi většinou líbí, podle mě i sada hezká jako dárek, protože růže k nám ženám tak trochu patří a sprchový gel, deodorant a tělové mléko využije většina z nás.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, růže jsem se rozhodla v kosmetice ozkoušet také čeká na mě antiperspirant, tělové mléko a ještě pláténková maska. Jinak jsem rozhodně team spreje, občas to ještě pojistím tuhým, ale kuličky a gelové mě nechávají naprosto chladnou...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spreje používám pouze doma, případně v zimě, v létě by mi určo nestačily.

      Vymazat
  4. Ahoj Péto, já vůni růží nevyhledávám vůbec, navíc v kosmetice, ale s kuličkovým deodorantem Nivea mám skvělou zkušenost. Rozhodně si nějaký budu muset pořídit.
    Myslím si ale, dle tvého popisu, že vůně není nijak agresivní a dráždivá, čili bych jí "snesla". Moc pěkná recenze. Přeji pěkný víkend.
    ☺♥

    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně jsou opravdu příjemné a ihned jsem si je oblíbila :)

      Vymazat
  5. Tahle řada se velmi povedla, jen bych u mléka ocenila spíše pumpičku.

    OdpovědětVymazat
  6. Nivea je taková klasika, ale taky mi nevyhovuje kuličkový deodorant. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...