Australian Bodycare - Čisticí gel s tea tree oil

Krásný den!
Včera začalo oficiálně jaro a já se strašně těším, až opadnou ranní mrazíky. Odpoledne už má být krásné jarní počasí, ideální na to schovat zimní boty a bundy a vytáhnout balerínky, jen ta rána no...Ale už i jen ta procházka po lese, kdy to začíná kvést, včelky poletují a sluníčko svítí, nádhera prostě.

Australian Bodycare je značka, která ve svých produktech používá ten nejkvalitnější olej z čajovníku, který znáte pod názvem tea tree oil. Má antibakteriální a antimykotické účinky, hydratuje, ale zároveň tonizuje a stahuje póry.


Tento čisticí gel má jemně a důkladně mýt celý obličej, lze ho použít i na citlivou pleť. Má zabraňovat tvoření bakterií díky obsahu oleje tea tree, ale zároveň pleť nevysušovat.

Já jsem hodně přemýšlela, zda gel vůbec začít používat, protože primárně bude určen spíše pro problematickou pleť, smíšenou, kdežto já mám suchou a citlivou. Tím, že mi doma ale zrovna došly všechny čisticí gely apod, tak jsem si řekla, že zkusím a v nejhorším pošlu dál.

Z gelu se stal velký oblíbenec a to i přes silnější vůni tea tree oleje, kterou já strašně nemám ráda. Překvapivě jsem si na ní ale docela zvykla a gel je skvělý i svými vlastnostmi.

Gel má středně hutnou gelovou texturu, vůbec pleť nevysušuje, nemám pocit pnutí či pálení na citlivé pleti. Trošku jsem se bála, zda ta svěží mentolová vůně nebude vadit očím, hodně totiž slzím a tyhle vůně bývají dráždivé. U gelu ale žádný problém a to dokonce myji obličej tak, že s gelem v klidu přejedu i přes oči a vůbec nepálí, neštípe. Tohle je za mě velká hitparáda.

Co se ještě týče toho čistění a odlíčení, tak vezme naprosto všechno. Vlastně není poté už co dočistit, protože make-up stáhne na jedničku.


Znáte tuhle značku?
Máte rády vůni tea tree oleje?

14 komentářů:

  1. Ahoj, značku od vidění znám, ale nic jsem nezkoušela právě ze stejného důvodu - nemám ráda vůni pro mě spíš smrad tea tree oleje :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Přidávám se do klubu, taky nemám ráda, dá se říct i nesnáším, vůni tea tree. Téhle parfemaci se vyhýbám, jak jen to jde..

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle kousek, který jsem měla z Glanz boxu, jsem poslala dál - mně sice vůně tea tree nevadí, ale nemám ráda čistící gely :). Možná jsem udělala chybu, když čtu recenzi...

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Péto, tento gel je mi povědomý ... odkud jen tu značku znám, vybavuje se mi nějaká spojitost s OD Kotva a prodejnou eko produktů v přízemí, ale nejsem si jistá. Každopádně taky mám doma jeden krém s čajovníkem, který by měl být spíš na lokální obnovu pokožky.
    Zajímavý produkt. Díky za recenzi a užij si víkend. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Ale asi je klidně možné, že tam značku měli :)

      Vymazat
  5. Od značky jsem měla tuším jen intim gel, avšak na můj vkus je značka drahá.

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá hodně dobře, čistící gely na pleť a odlíčení mám moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Čistící gely zbožňuju a nedám na ně dopustit :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...