Canneff - Tonikum a olejové sérum Green

O značcce Canneff, která je naší českou značkou, jsem už na blogu psala. Jedná se o konopnou kosmetiku a musím říct, že ty produkty jsou opravdu moc fajn. Účinné, uživatelsky příjemné a dokonale sednoucí i na citlivé pleť.

Já jsem měla možnost před nedávnem něco vyzkoušet a dnes bych Vám ráda představila produkty z řady Green, která obsahuje až 100% přírodních ingrediencí.


Pleťové tonikum
K toniku jsem ještě měla micelární vodu, kterou se mi povedlo spotřebovat, vyhodit a nenafotit :D Ve zkratce ale, byla docela fajn, pleť vyčistila, nevysušovala, ale pokud odličujete micelárkou i oči, tak to bylo krapet pracnější.

Obsahuje CBD, dva druhy kyseliny hyaluronové, směs aminokyselin a prebiotika. Má hydratovat, podporovat fungování kožní bariéry a pleť rozjasňovat.

Tohle je jedno z nejlepší tonik, co jsem kdy měla. Ráno používám na vyčištění pleti a večer na dočištění. Tonikum je strašně příjemné, pleť vyčistí a okamžitě ji zklidní. Navíc jsem vždy měla i pocit nějaké té hydratace, zkrátka tonikum s přidanou hodnotou.

Pleťové olejové sérum CBD Anti-blue
Sérum bylo speciálně vyvinuto pro pleť, která je vystavená vlivům 21. století - mobil, televize, počítač. Vše vyzařuje modré světlo a důsledkem je suchá, mdlá a podrážděná pleť.

Obsahuje extrakt z rýžových klíčků, které chrání před modrým světlem, dále v něm najdete například makadamiový olej, squalan, extrakt z rozmarýnu a vitamín E. Má hydratovat, zklidňovat, rozjasnit a bojovat proti vráskám.

Láska na první použití. Sérum je opravdu olejové a to je naprostá slast pro suchou a citlivou pleť. Kdykoliv jsem nanesla, tak si pleť hověla blahem, tak strašně příjemné a zklidňující. Pleť je po použití dokonale vyživená, zklidněná a heboučká.

Moc děkuji Canneff za poskytnutí produktů k recenzi.

Znáte Canneff?
Používáte konopnou kosmetiku?

11 komentářů:

  1. To vypadá zajímavě, o této značce jsem nikdy neslyšela, takže to musím prozkoumat. Já konopnou kosmetiku používám, nejraději mám Cannor, který je taky český.

    Simple living: Jak podpořit zdraví

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cannor jsem nezkoušela, ale mám o značce potuchy, tak třeba také mrknu :)

      Vymazat
  2. Z konopné kosmetiky jsem ještě nic neměla, ani značku neznám, ale oba produkty vypadají dobře, hlavně to sérum, protože mám práci u počítače, občas ještě po ní nějaký film nebo seriál a často mezitím i telefon, tak si ta moje pleť modrého světla užije až až..

    OdpovědětVymazat
  3. Taky značku neznám, tak jsem si rozšířila obzory

    OdpovědětVymazat
  4. Značku znám hlavně z instagramu, ale nic jsem od nich nezkoušela. Nicméně oba kousky mě velmi zaujaly!

    OdpovědětVymazat
  5. Značka mi nic neříká, ale dle složení vypadá sérum opravdu dobře! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...