Fa - Zimní limitovaná edice deodorantů

Pamatujete loni na rozkošnou limitku od Fa s plameňákem a lenochodem? Tak i letos vsadila značka v zimě na zvířátka, zůstal plameňák a dále tu máme lamu. No neodolala jsem, to je Vám určitě jasné. Na sprcháče jsem nenarazila, ale vzala jsem aspoň deospreje a momentálně by se měla limitka vyprodávat.


Llama Loops
Poskytuje až 48hodinovou ochranu proti pachu, bojuje proti bakteriím, nezanechává skvrny na oblečení a je bez hliníkových solí.

Warm Vanilla je příjemná vanilková vůně. Ne ve všem mi vanilka sedí, kolikrát bývá přeslazená, vtíravá, ale tahle je jemná a příjemná.

Tropical Slide
I tahle varianta slibuje ochranu proti zápachu a je bez hliníkových solí. Osobně mám deodoranty Fa ráda, i když už jsem také natrefila na spreje, které vůbec nefungovaly. Tahle limitka je ale fajn. Spreje používám primárně na doma a to mi bohatě stačí a chrání po celý den, nemusím během dne přestřikovat.

Nedusí, fungují a vůně se nebije s parfémem. Sweet Berry je krásná vůně, sladká vůně bobulí, ale zároveň docela dost nakyslá.

Máte rády spreje Fa?
Jaké deo preferujete?

14 komentářů:

  1. Takový "klasický" deodoranty jsem už pěkně dlouho neměla. Naposled snad od Dove, který byl moc fajn :)
    Já jsem věrná poslední roky Sebamed ve spreji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé, ty jsem vůbec nezaregistrovala, ale je pravda, že když kupuji deodoranty, tak kupuji spíš klasiku jako Rexona, Nivea a Dove..

    OdpovědětVymazat
  3. Já používám v podstatě jen roll-ony od Nivey. Nějaké "fáčko" jsem měla kdysi z boxu a moc nefungovalo, takže další nákupy jsem neriskovala.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, fáčko já už vůbec nekupuji, občas se ke mě darem dostane nějaký sprcháč, ale samotnou mě značka neláká. Kupuju si Niveu a Dove antiperspiranty :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, ty krásné - hravé obaly by mne asi přemluvily, přitom Fa značku nemusím, přitom mi nic neudělala. Naposledy jsem si na Tvé doporučení koupila sprcháč. Krásný večer přeji. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  6. Nikde jsem na ně nenarazila, ale určitě krásně voní. "Fáčka" nikdy nezklamou. :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...