Max Factor - Tekutý make-up Miracle Match

Vypadá to, že tento make-up se již přestal vyrábět a nahradily ho novinky, ale na nějakých slovenských e-shopech jsem ho ještě našla, takže jsem si řekla, že se recenze opět neztratí a třeba na něj někde narazíte. Je možné, že nekoupíte pouze u nás.

Vybrat maku-up bývá docela oříšek, ne kvůli odstínům, ale většinou kvůli složení a pak je třeba sáhnout po něčem, co sedí suché pleti.


Make-up se má postarat o bezchybný vzhled pleti, zanechat ji krásně svěží a hydratovanou. Slibuje snadnou roztíratelnost, přirozený vzhled a díky vrstvení i krytí dle potřeby.

Pokud preferujete více krycí make-upy, tak tohle bude správna volba. Já v poslední době používala lehčí make-upy, které spíše sjednotí a musím přiznat, že jsem zpočátu maličko s make-upem bojovala. Je hutnější, krémový a kvůli té hutnosti se pracněji roztírá a zapracovává. Používám štětec, ale stejně jsem pak doladila prstama, kterými jsem make-up rozetřela pořádně a zapracovala do pleti, aby netvořil masku.

Je to možná i tím, že pleť mám hodně suchou, tím pádem make-up samozřejmě hůře klouže během toho roztírání. Na druhou stranu ale nezvýrazňuje suchá místa, neleze do vrásek a během dne nevysušuje. Takže i pro suchou pleť mi přijde moc fajn. Má skvělou výdrž, vypadá dobře i po celém dni.

Co by mohlo někomu vadit, tak parfemace. Make-up hodně silně voní, osobně v tom cítím oříšky. Navíc v době rouškový, je to opravdu silná vůně, dáte roušku a čicháte tu parfemaci.


Máte rády make-upy Max Factor?
Jaké krytí preferujete?

10 komentářů:

  1. Od Max Factor mám zkušenost jen s řasenkou 2000 calorie, make-up jsem neměla doposud žádný a vím, že jsou poměrně chválené i jejich tvářenky.

    OdpovědětVymazat
  2. Já make-up používám spíš výjimečně, ale zrovna Max factor doma mám (už poměrně dlouho ;-)) a jsem celkem spokojená

    OdpovědětVymazat
  3. Mě by ta vůně snad ani nevadila, záleží mi spíše na vyšším krytí, což tento make-up podle tebe také splňuje, takže za mě super. Možná vyzkouším. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Péťo, myslím, že mě by make-up mohl vyhovovat, právě ta vyšší krycí schopnost mi vyhovuje. Pochybuji, že mi nezvýrazní mé rýhy na čele, ale to nedokáže zamaskovat žádné líčidlo. 😅🤭 Ale nevím, jestli se mi chce dávat za make-up z drogérky polovinu toho, co bych měla Esthée Lauder neb Nars. Ale jinak super recenze. Krásný večer přeji. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  5. Přemýšlím, zda jsem od této značky vůbec něco někdy měla a myslím, že asi ne..

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...