Nákupy a novinky za únor 2022

Ty tři dny, co únoru chybí, jsou hrozně znát a máme tu najednou březen. Nebudeme to ale protahovat a jdeme na únorové statistiky. Novinky jsou dle mého takové průměrné, nebýt jedné výhry, tak kosmetiky je tentokrát poskrovnu a utrácela jsem za něco málo, ale vážně málo, na sebe.

Kosmetika
V arome balíčku jsem našla tři kousky a to olejíček do koupele Tetesept, který je určen na svaly a klouby, tělové mléko Bi-Oil, na to jsem hodně zvědavá, je dost řídké, tak uvidíme a balzám na rty Blistex. Recenze se vždy objevují na webu arome.cz a na instagramu, někdy časem i zde :D


V Rossmannu probíhala akce 2+2 na pleťové masky, já mám docela zásoby, ale brala jsem masky mamče a sobě přihodila dvě od Astridu, také šumivku z aktuální limitky, která je skvělá a dochází mi pudr, tak jsem zkusila privátní značku Rossmanna.

U Nyx jsem na instagramu vyhrála valentýnskou soutěž a dorazil mi tenhle překrásný balíček. Je v něm všechno od primeru, pudru, ač po oční stíny a různé produkty na rty. Lingerie, Butter Gloss, ale i nějaké lesky a primer pod rtěnku. Je to nádherna, jsem úplně nadšená.

Ostatní
Vonné vosky od Marty jsem už několikrát měla a když mi nedávno Marta napsala, zda bych zas nechtěla něco zkusit, tak jsem neváhala. Vosky jsou už na pohled moc hezké a ty vůně, vážně doporučuji. Přišla mi krabice úplně narvaná, což jsem nečekala, wow, takže je co pálit.

Skočila jsem do primarku, chtěla jsem zas nějaké spodní prádlo, ale nebyl úplně výběr, nic nového, přesto jsem vzala nějaké dva setíky, co mě zaujaly. Jsou to sety se třemi kalhotkami a stojí kolem stovky. Ve výprodeji na mě čekal úplně poslední kousek těchto svetrových šatů, žádné doma nemám a za ty peníze nebylo o čem, i kdyby jen na doma. A boty, zimní, s kožíškem, pořádnou podrážkou asi za 150Kč.

Nakupovali jste ve výprodejích?
Nebo využili nějaké akce?

14 komentářů:

  1. Ahoj, jsem zvědavá, co řekneš na to tělové mléko, hodně ho teď vychválila Jana Hrmi. Já akci na masky nakonec nevyužila, musela bych jet 25 km jen kvůli tomu a to už se ne tak úplně vyplatí. NYX balíček je vážně pestrý, trošku závidím. Śaty vypadají dobře, tak snad je někdy uvidíme i v nějakém outfitu.

    Měj se hezky,
    Sabča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mléko je dost řídké, vodové, ale jinak mi vyhovuje :)

      Vymazat
  2. Gratuluji k výhře, ten balíček je opravdu parádní a moc se mi líbí i nadílka vosků, už dlouho chci zkusit objednat právě tyhle vosky ať zkusím něco nového, co jsem se dívala, tak jsou k mání opravdu zajímavé varianty.

    OdpovědětVymazat
  3. No teda, tak to je fakt skromný článek, překvapila jsi :D I když já tento měsíc měla taky málo novinek... Jdeme do sebe :D

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkná výhra. Já strávila půl ledna v karanténě a půl února na neschopence, takže nějaké výprodeje mne totálně minuly. Jen jsem stihla využít akci na masky v Rossmannovi.

    OdpovědětVymazat
  5. Já v únoru moc neutrácela, nebo jak se to vezme. Kupuji nové auto, ale ještě je ve výrobě, tak na něj čekám :-) v pátek se ale chystám do Prahy do Primarku tak doufám, že něco ulovím :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty vonné vosky tiše závidím, musí nádherně vonět. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář, moc si toho vážim. Na každou Vaši reakci se snažím odpovídat, případně mě můžete kontaktovat i soukromě na mail: charmedka92@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...